Alege o combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, perfecta pentru tine

1,555

Frigiderul

Raftul mare este mai adanc decat un raft normal pentru a putea depozita recipiente mai mari pe usa frigiderului, cum ar fi sticla de lapte sau sticla de suc. Exista si un raft special conceput pentru dozele de suc care previne rostogolirea sau agitarea acestora.

Dispune de un bec cu tehnologie LED care ilumineaza mult mai puternic si stralucitor decat oricare alt bec, astfel incat veti putea vedea clar alimentele si veti gasi mai repede ceea ce aveti nevoie, tinand usa frigiderului mai putin timp deschisa. In acest mod, veti economisi timp si energie electrica.

Ati auzit de termenul “No Frost”? In traducere ar veni “Fara Gheata”. Este perfect adevarat, aceasta tehnologie asigura o racire perfect uniforma, fara sa se formeze gheata sau zapada. Alimente vor ramana proaspete si veti economisi energie.

Un dozator de apa direct in frigider este un lux pe care nu oricine si-l poate permite. Comoditatea si functionalitatea acestuia este incredibila. Veti putea bea un pahar de apa rece la orice ora din zi, iar sentimentul este minunat, va garantez!

Congelatorul

Congelatorul se afla in partea de jos a frigiderului, fiind proiectat astfel pentru o utilizare eficienta si inteligenta a spatiului disponibil. Acesta dispune de rafuri cu glisare usoara si un compartiment cu deschidere completa pentru a depozita, organiza si scoate alimentele. Compartimentul se deschide complet, chiar daca usa frigiderului se deschisa numai la 90 de grade. Dispune si de o cuva de 10l pentru inghetata pentru zilele toride de vara.

Video Review combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

Garantie 10 ani

Da, ai vazut bine! Aceasta combina frigorifica este dotata cu un compresor cu inversor digital care efectueaza 5 cicluri, astfel temperatura se mentine constanta, reducandu-se uzarea compresorului, iar viata acestuia se prelungeste. De asemenea, consuma mult mai putin curent si puteti sta linistiti deoarece 10 ani acesta dispune de garantie.

Caracteristici generale combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

 • clasa A+
 • capacitate: 310l
 • dimensiuni: 185 x 59.5 x 66.8
 • raft pentru bauturi, doze de suc
 • bec cu tehnologie LED
 • tehnologie No Frost
 • dozator de apa
 • congelator cu rafturi speciale
 • cuva pentru inghetata
 • functii precum: freezer, vacation, etc.
 • compresor cu inverter digital – garantie 10 ani

Conditii de folosire

In mod normal, produsul ar trebui sa fie transportat vertical, dar curierul il va transporta orizontal. Pentru siguranta produsului, nu il bagati in priza decat dupa 24 de ore. Lasati o distanta de cativa cm in jurul combinei frigorifice si pozitionati-l pe o suprafata perfect dreapta.

Pentru prima utilizare, nu bagati alimente in el ci asteptati cateva ore. Initial, temperaturile vor fi la -19 grade pentru congelator si 3 grade pentru frigider. In functie de cantitatea de alimente introduse in combina frigorifica, puteti modifica temperaturile.

De unde se poate cumpăra

Magazinele online care comercializează această combină frigorifică sunt:

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

Verifica pret
Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA Verifica pret
Alte combine frigorifice Samsung Alte frigidere Samsung
Cele mai vândute combine frigorifice
(ultimele 30 de zile)
TOP FRIGIDERE

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata