Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb – Preț și review

1,354

Un aer condiționat ieftin și mult dorit in zilele toride de vară, sau chiar iarna când în lipsa unor calorifere încălzite vă petreceți timpul în frig. Start-Light ACM-12BIN este un aparat de climatizare dotat cu multe funcții, eficient din punct de vedere energetic și cu filtre ușor de detașat și spălat.

 Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Un aer condiționat eficient

În urma testelor efectuate pe acest aparat de aer condiționat, s-a observat că datorita sistemului de tip Inverter indiferent dacă aparatul de climatizare este setat pe temperaturi joase pentru sezonul de vară, sau înalte pentru cel de iarnă, consumul de electricitate este scăzut, facturile fiind chiar mai mici decât în cazul metodelor clasice de încălzire a locuinței.

Funcții Smart pentru o locuință deșteaptă

Un preț mic nu înseamnă un rabat de la funcționalitate sau performanță – ba mai mult, compania reușind să vândă multe astfel de unități de aer condiționat, a dezvoltat un sistem de verifcare a calității aerului introdus în cameră mult peste concurență, un sistem de ultimă generație ce se compune din senzori performanți și un filtru de particule eficient.

Putem enumera funcții precum 24 Timer, Sleep mode, Turbo mode – ce va distribuii un flux de aer constant în toata încăperea.

Datorită capacității sale de 12000BTU, aparatul este capabil să facă față unui întreg apartament, iar împreuna cu Inverterul reușeste să obțină un consum energetic redus și fără a se supra-încălzi. Tot datorită acestui sistem, de tip Inverter, temperaturile de funcționare ale aparatul de aer condiționat pot fi chiar și cu 20 de grade sub 0, sau peste 40 de grade, sistemul făcând față cu brio extremelor de temperatură.

Aparatul de aer condiționat vine cu țevile agentului frigorific de 4m, cu izolație inclusă, cablu electric de 3m izolat corespunzător.

Caracteristici:

  • Suprafața acoperită – 23 m²
  • Capacitate – 12000BTU – în cazul răcirii, respectiv 13000BTU în cazul încălzirii
  • Eficiență energetică – A++
  • Filtru – Lavabil
  • Trepte ventilator – 3
  • Inverter – Da

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN  –  Cumpara 

83%

Star-Light ACM-12BIN, Alb, Display LCD, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++,

Un aparat de aer condiționat ce îmbină tehnologii de top pentru o locuință climatizată pe placul fiecăruia.

  • Design
  • Capacitate răcire
  • Capacitate încălzire
  • Funcții

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata