Aparate fitness la reducere + Cadouri

1,865

Te-ai regăsit în acest moment al anului într-o măsură nepotrivită din punct de vedere fizic? Dacă ai un buget mai redus, dar îți dorești un aparat de fitness la un preț foarte bun, stay tuned.

Mersul la sală poate să fie obositor pentru cei care nu au timp liber, iar deținerea unui aparat de fitness în propria casă poate să fie o idee foarte bună, evident trebuie să ai și un pic de spațiu liber pentru plasarea acestuia.

Mai departe, ți-am pregătit câteva aparate fitness la reducere pentru a economisi bani într-un mod cât mai eficient.

Aparat pentru fitness Total Crunch

Cu ce te poate ajuta acest aparat de fitness? Total Crunch te ajută să lucrezi mai multe grupe de mușchi în același timp. Cu ajutorul lui poți slăbi, poți să-ți modelezi și tonifiezi corpul.

Este un aparat de fitness complex și eficient cu ajutorul căreia vei putea arde calorii și să-ți crești masa musculară. De asemenea, este ideal atât pentru cei experimentați cât și pentru începători.

Un avantaj important este faptul că design-ul aparatului de fitness Total Crunch îți permite să îl strângi după ce ți-ai terminat programul de fitness, iar apoi îl poți depozita unde vrei tu în casă. Astfel, chiar dacă duci lipsă de spațiu liber în casă poți să îl strângi când ți-ai terminat treaba!

Total Crunch este un aparat de fitness perfect pentru cei care nu au timp să meargă la sală și vor să slăbească într-un timp record sau să-și îngrijească corpul pe o perioada mai îndelungată.

Greutatea aparatului de fitness este de 11,1 kilograme și dimensiunile sale sunt 93 cm x 59 cm x 110 cm.

Livrarea produsului se face în aproximativ 48 de ore de la plasarea comenzii online.

Cumpără APARAT FITNESS TOTAL CRUNCH 

aparat fitness total crunch aparat fitness total crunch slabire tonifiere

 

Aparat de Fitness Fitmaxx 5

Îți dorești un corp tonifiat, mai multă energie și rezultate rapide? Acest aparat de fitness îți garantează rezultate în cel mai scurt timp, mai rapid decât dacă ai merge la o sală de antrenament. Fitmaxx 5 îți modelează corpul, asigurând un antrenament complet, chiar în propria ta casă.

Aparatul de fitness Fitmaxx 5 combină diferite tipuri de exercitii și cardio pentru a asigura un antrenament complet. Combinând yoga cu exercițiile de forță, îți vei lucra simultan toate grupele de muschi. Avantajul aparatului de fitness Fitmaxx 5 este că folosește greutatea propriului corp pentru a obține rezultate cât mai eficiente.

Câteva din avantajele folosirii acestui aparat de fitness sunt: îmbunătățirea considerabilă a stării de sănătate, menținerea colesterolului și a glucozei din sânge la un nivel normal, menținerea unei greutăți corporale dorite, reducerea stresului, etc.

Este un aparat de fitness profesional și foarte ușor de depozitat. Când ai terminat exercițiile, îl pliezi și il depozitezi unde îți convine ție.

Greutatea aparatului de fitness Fitmaxx 5 este de 9,6 kilograme, iar dimensiunile sunt 119.5 x 54.5 x 70 cm (formă extinsă) și 133 x 19 x 54.5 cm (formă strânsă).

Livrarea produsului se face în aproximativ 48 de ore de la plasarea comenzii online.

CumpĂră APARAT FITNESS FITMAXX 5 

aparat fitness fitmaxx 5 slabire aparat fitness fitmaxx 5 slabire tonifiere

 

Bicicletă portabilă Vitarid-r

Îți place să mergi pe bicicletă, dar nu ai timp și dispoziția fizică necesară să ieși afară să te plimbi cu una reală? Bicicleta portabilă Vitarid-r îți satisface această plăcere chiar la tine acasă, concepută special pentru persoanele mai în vârstă, care doresc să-și mențină mobilitatea, dar nu numai!

Cu ajutorul acestei biciclete portabile vei obține mai multă mobilitate, energie. Exercițiile pentru mâini și picioare va pune sângele în mișcare și senzația de înțepenire va fi mult redusă. Personale care stau mult la birou știu ce înseamnă aceasta senzație.

Bicicleta portabilă Vitarid-r este foarte ușor de folosit, fiind concepută cu un display digital care îți va afișa caloriile consumate, distanța și timpul parcurs, dar și numărul de pedalări. De asemenea, dacă obosești, îți vei putea relaxa picioarele cu ajutorul unor role de masaj poziționate la baza bicicletei.

Greutatea bicicletei portabile Vitarid-r este de 4 kilograme, iar greutatea maximă a persoanei care o va utiliza este de 100 kilograme. Dimensiunile bicicletei sunt 58x46x92 cm.

Livrarea produsului se face în aproximativ 48 de ore de la plasarea comenzii online.

CumpĂră BICICLETĂ PORTABILĂ VITARID-R 

bicicleta portabila vitarid-r exercitii bicicleta portabila vitarid-r exercitii tonifiere

 

Câteva aparate fitness la reducere au fost prezentate mai sus, dar dacă niciunul nu ți-a stârnit interesul te invităm să vizualizezi toata gama de aparate fitness dând click aici.

Citește și Mai multe de acelasi autor

1 Comentariu

  1. Am comandat spune

    Astept sa ajunga si revin

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata