Aragaz Beko cu aprindere electrica la doar 1.200 lei

1,353

Aragazul Beko FSE62110DX este un aragaz cu aprindere electrica cu 4 ochiuri,cu ventilatie la gatire,Grill,Booster si este facut din inox

Prezentare

Beko ofera game de produse care includ electrocasnice mari, aparate de aer conditionat si electrocasnice mici. Beko este al doilea cel mai mare brand de electrocasnice din Europa si brandul cu cea mai rapida crestere pe piata europeana in ultimii sapte ani. Pentru Beko, generatia inteligenta este cea mai mare sursa de inspiratie in identificarea de noi solutii inovatoare. Beko este inspirat de nevoile si stilul de viata in continua schimbare ale oamenilor si e dedicat sa ofere consumatorilor o viata mai simpla prin electrocasnice inteligente.

Despre noul Aragaz Beko

Noul model de aragaz Beko pare la inceput unul normal,dar o data ce ii descoperi functiile nu te mai desparti de el.Aragazul este pe gaz,care prezinta cea mai buna varianta in bucatarie.Are 4 ochiuri de diferite marimi si pentru diferite moduri de gatire.

Aragazul este prevazut si cu un cuptor care este unul dintre cele mai inovatoare cuptoare pe gaz.Acesta are un volum de 66l,unul dintre cele mai mari dintre modelele Beko.Functiile de gatire sunt numeroare:Grill,Convectie,Preincalzire.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata