Beko RDNE535E20ZX – Frigider cu două uși, capacitate 372l, Neo Frost, EverFresh+

1,475

Câteva cuvinte despre compania Beko

Este o companie de origine turcă, fondată în anul 1967, ieșind în evidență din mai multe motive. Tehnologia folosită au singur scop: să îti facă ție viata mult mai ușoară și mai practică. Soluțiile cu care vin sunt ingenioase, au funcții unice și inovatoare. Design-ul produselor Beko au un design modern și o eleganță desăvârșită. În același timp, respectă mediul înconjurător prin produse premiate la nivel internațional pentru eficientizarea și conservarea resurselor.

Service-ul lor au specialiști foarte buni, gata să te asiste atât pe perioada de garanție cât și dupa expirarea acesteia. Și un lucru pe care poate nu îl știai, este partenerul oficial al echipei de fotbal FC Barcelona.

BEKO – se clasează pe locul 1 ca și brand de aparate frigorifice și de gătit în Europa de Vest.

Frigider Beko RDNE535E20ZX

Modelul Beko RDNE535E20ZX este un frigider special creat pentru nevoile tale zilnice. Îți asigură conservarea alimentelor, fie legume, fructe sau mâncarea gătită pentru o perioadă mai îndelungată cu ajutorul tehnologiilor folosite. Fiind un frigider de ultima generație, consumul de energie este foarte mic, astfel că nu trebuie să te îngrijorezi când vine vorba de plata facturii de curent. Chiar dacă vrei să pleci de acasă, poți lăsa liniștiti frigiderul în priză deoarece consumă foarte puțin – aproximativ 400 kWh/an.

Cumpără acest produs resigilat și ai retur gratuit în 30 de zile și garanție 24 de luni.

Cumpara frigider Beko RDNE535E20ZX resigilat

Răcire Neo Frost și compartimentul EverFresh+

Sistemul de răcire Neo Frost asigură cele mai bune condiții de conservare a alimentelor cu ajutorul sistemelor Active Dual Cooling și No frost. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor și ajută la distribuirea uniformă a umidității, dar și asigură restabilirea într-un timp foarte scurt a temperaturii din interiorul frigiderului după ce ai deschis ușa. Cu ajutorul acestor tehnologii, alimentele se păstrează proaspete mai mult timp.

Ultima generație de frigidere vine cu diferite compartimente special create pentru păstrarea prospețimii legumelor și verdețurilor. Beko RDNE535E20ZX vine cu un compartiment special EverFresh+ care reglează nivelul umidității din interior și cu ajutorul curenților de aer se reduce efectul de ofilire al alimentelor. Astfel, durata de conservare a acestora de prelungește cu pâna la de 3 ori mai mult față de un frigider obișnuit.

functii-Beko-RDNE535E20ZX

Design și capacitate Beko RDNE535E20ZX

Când vine vorba de aspectul acestui frigider avem doar cuvinte de laudă. Design-ul este modern, culoarea gri datorită inoxului, plăcut la atingere și rezistent la pete și mizerie. Volumul net al frigiderului este de 372l, iar al congelatorului este de 103l. Frigiderul are 4 rafturi din sticlă, 4 suporturi pe ușa, compartiment pentru legume și fructe, iar congelatorul are 2 compartimente, capacitatea de congelare raportată la o zi (24 de ore) este de 6 kilograme. În plus, vine cu suport pentru ouă și pentru sticle. Iluminarea interioara se realizează cu ajutorului unui bec LED.

Dimensiunile acestui frigider sunt 193 x 70 x 69 (IxLxA cm).

Beko-RDNE535E20ZX

Alte funcții disponibile

Pe lângă sistemul de răcire Neo Frost care este foarte important la un frigider, Beko RDNE535E20ZX vine cu alte funcții care să-ți ușureze viața și să economisești timp.

 • Funcție super-congelare
 • Funcție super-răcire
 • Filtru împotriva mirosurilor
 • Sistem antibacterian
 • Sistem de avertizare pentru ușă deschisă
 • Twist&Serve – dispozitiv pentru cuburile de gheață

Puncte negative Frigider Beko RDNE535E20ZX

 • cea mai enervantă parte pentru multe din gospodine poate fi ștergerea constantă a frigiderului pentru că rămân foarte repede amprentele degetelor pe uși
 • pentru unii oameni, pare să fie puțin cam zgomotos (43dB)

De unde se poate cumpăra

Magazinele online care comercializează acest frigider sunt:

Frigider Beko RDNE535E20ZX Verifica pret
Frigider Beko RDNE535E20ZX Verifica pret
Alte frigidere Beko Alte frigidere BEKO
Cele mai vândute frigidere
(ultimele 30 de zile)
TOP FRIGIDERE

 

94%
Foarte bun

Frigider Beko RDNE535E20ZX

 • Design
 • Functionalitati
 • Consum de energie
 • Raport Calitate/Pret

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata