Bosch VS Arctic – PACHET PROMO: Cuptor + Plita incorporabila

1,969

Compania Bosch VS Compania Arctic

Comania Bosch este o firmă de origine germană și conform wikipedia, în anul 2011 a fost cel mai mare furnizor de componente auto. Printre altele, furnizează și electrocasnice. Compania a fost fondată în anul 1886.

Compania Arctic este o firmă de origine românească, dar a fost achiziționată de turci în anul 2002. Compania a fost fondată în anul 1968.

Calitate VS preț

Când vine vorba de calitate, aș putea spune că Bosch stă mai bine la acest capitol datorită rezistenței pe long-term a produselor. Produsele Arctic sunt mult mai ieftine, însă nu sunt așa rezistente. Am achiziționat un pachet promoțional Cuptor + Plită incorporabilă acum câtiva ani și pot sa spun că încet-încet se degradează și suprafața, este foarte greu de curățat și calitatea lasă de dorit.

Pachet PROMO Bosch: Cuptor incorporabil + Plita incorporabilă

Pachetul promoțional vine cu cele două componente.

1. Cuptor incorporabil Bosch HBN431E6F

Cuptorul este electric, dispune de autocurățare catalitică, iluminare interioară, ușa este foarte ușor de manevrat. Materialul folosit este din inox. Capacitatea cuptorului este de 66 litri. Rezultatele vor fi uimitoare datorită convecției cu aer fierbinte care ajută la distribuirea perfectă a aerului cald în interior.

De asemenea, dispune de ceas și ventilator pentru răcire. Accesoriile incluse sunt o tavă universală, o tavă pentru coacere și un grătar.

2. Plita incorporabilă Bosch PGH6B5B80

Perfectă pentru gătit cu ajutorul celor 4 ochiuri, iar cel mai important dacă vrei să economisești ai la dispoziție un arzător economic și unul de tip wok – potrivit pentru mâncărurile asiatice datorită posibilității de a face o flacără mare. Conform review-urilor celor care au cumpărat aceasta plită, butoanele se folosesc ușor și practic.

De unde se poate cumpăra pachetul promoțional

Cumpără PACHET PROMO Bosch: Cuptor incorporabil + Plita incorporabilă
și ai retur gratuit în 30 de zile și garanție 24 de luni.

VEZI OFERTĂ DE PREȚ

Mai multe detalii despre electrocasnicele Bosch

Pachet PROMO Arctic: Cuptor incorporabil + Plita incorporabilă

Pachetul promoțional vine cu cele două componente.

1. Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC

Design modern, cu usă și panou de control din sticlă, cuptorul incorporabil de la Arctic vine cu multe funcții și beneficii. Clasa energetică A+ îti va ușura plata la factura de energie electrică, timer-ul eletronic îți salvează timp și te ajută să te organizezi, iar sistemul de curățare catalitic îți ușurează munca.

Volumul cuptorului este de 71 de litri cu 12 funcții de gătit, ventilație cu aer cald și program 3D. Fie că îți dorești o gustare rapidă sau un preparat mai complex (prăjituri, fripturi, etc), acest cuptor le va îndeplini pe toate.

2. Plita incorporabilă Arctic ARSGN64121S

Această plită incorporabilă are 4 arzătoare și funcționează pe gaz, aprinderea fiind electrică. Una din arzătoare este de tip wok. Materialul plitei este din sticlă de culoare neagră.

review Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S

De unde se poate cumpăra pachetul promoțional

Cumpără PACHET PROMO Arctic: Cuptor incorporabil + Plita incorporabilă
și ai retur gratuit în 30 de zile și garanție 24 de luni.

VEZI OFERTĂ DE PREȚ

Video Review Plita Incorporabila Arctic ARSGN64121s + Cuptorul Incorporabil Arctic AROIM24500BC

Concluzie

În concluzie, alegerea potrivită se face în funcție de nevoile consumatorului și bugetul propriu.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata