Buget 650 LEI – Televizor ieftin Star-Light 32DM3500 LED HD

1,589

Puncte forte Televizor Star-Light 32DM3500

Un televizor ieftin și bun pentru un buget redus (până în 700 LEI). De ce merită să achiziționați acest televizor?

În primul rând, culorile sunt foarte frumoase, imaginea este clară și nu în ultimul rând, televizorul are un design foarte plăcut, fiind un televizor subțire, potrivit pentru o comodă modernă.

Acest televizor Star-Light 32DM3500 vine în mai multe variante, diagonala de 51cm, 55cm, 60cm și 80cm.

Este un televizor foarte practic datorită celor două intrări HDMI și a hub-ului USB cu ajutorul căreia vă puteți conecta foarte ușor alte dispozitive media.

televizor ieftin star light

cumpără televizor star-light

Dispune de slot CI+ care vă va scăpa de cablurile inestetice. Ce este un slot CI+? Acest slot vă permite să utilizați serviciile prin cablu ale furnizorului de la care aveți abonament TV foarte ușor. Trebuie fcerut direct de la furnizor împreună cu modulul CI CAM.

Modelul de televizor Star-Light 32DM3500 este ușor de montat și instalat, nu ar trebui să dureze mai mult de 20 de minute.

Puncte slabe Televizor Star-Light 32DM3500

Fiind un televizor ieftin, are și dezavantaje, iar cu ajutorul feedback-urilor celor care au achiziționat deja acest televizor, am putut colecta informații și analiza punctele slabe.

Clienții s-au plâns de faptul că acest televizor are un sunet prea mic, dar a reușit să echilibreze acest punct slab mărind efectul bass-ului.

De asemenea, lumina și culorile par a fi foarte puternice și trebuie reglate manual (acestea nu se reglează automat) și uitatul la televizor a devenit foarte obositor, dar acest lucru poate fi reglat și totul este ok după.

Contrastul pare a fi slăbuț, negrul fiind mai mult mov decât negru, iar unghiul de vizionare pare a fi modificat dacă televizorul este privit din stânga sau dreapta.

Concluzie

Dacă nu ești o persoană pretențioasă și meticuloasă, acest televizor poate fi o alegere bună pentru tine. Analizând avantajele și dezavantajele poți decide dacă ți se potrivește sau nu, însă pentru un buget de 700 LEI acest televizor ieftin pare fi o alegere modestă.

De unde se poate achiziționa acest televizor ieftin

Cumpără acest produs și ai retur gratuit în 30 de zile și garanție 24 de luni.

televizor ieftin star light

cumpără televizor star-light

Video Review și Unboxing Televizor Star-Light 32DM3500

91%
Raport preț-calitate bun

Televizor Star-Light 32DM3500

  • Imagine clară
  • Conectivitate
  • Design plăcut
  • Sunet

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata