Ce este un baby monitor si cum il alegi? Supraveghere video bebelusi

1,712

Daca te-ai decis ca vrei sa achizitionezi un baby monitor sau mai bine zis un sistem de supraveghere video bebelusi, atunci trebuie sa stii la ce sa te uiti cand cumperi unul.

Foarte important este sa nu dai o avere pe el pentru ca si unul la un pret decent isi face treaba destul de bine. Bugetul nostru cand am ales sa facem acest articol a fost de maxim 400 de lei, astfel ca produsele pe care le vom recomanda nu vor depasi acest buget.

In primul rand, este important sa verificati care este distanta maxima pana la care aparatul poate sa transmita sunete si imagini. Cele doua modele alese de noi au ambele distanta maxima de 250 metri, insa este specificat ca peretii, usile si geamurile sunt obstacole si pot perturba usor aceasta comunicare.

In continuare, vom analiza fiecare produs in parte si vom puncta ceea ce ne-a placut pentru ca dumneavoastra sa puteti face alegerea care vi se potriveste.

1. Sistem supraveghere video bebelusi Star-Light VBM-9300G

Asadar cum am scris si mai sus, comunica cu dumneavoastra pana la 250 metri, iar functiile cheie sunt: frecventa 2.4 Ghz, functia TALK BACK – care iti permite sa-i vorbesti bebelusului cand esti in alta camera. De asemenea, sistemul poate monitoriza temperatura pentru a asigura o temperatura ideala in camera in care se afla bebelusul tau. Camera se poate roti, are functie zoom si night vision (adica permite utilizarea ei si pe timp de noapte). In plus, are 8 cantece de leagan pentru a linisti bebelusul in momente cand ai nevoie sa-l calmezi de la distanta.

In cazul in care va intereseaza alti parametrii tehnici ar fi cat de puternica este raza semnalului neobstructionat: adica 50m in interior si 300m in exterior.

Marimea ecranului pe care veti monitoriza bebelusul este de tip LCD de 3.5 inch marime cu o rezolutie de 320 x 240 pixeli. Bateria tine pana la 4 ore.

De unde se poate cumpara acest baby monitor

Cumpara baby monitor Star-Light VBM-9300G ai garantat livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

monitorizare bebelusi pret

cumpArA baby monitor star-light

2. Baby Monitor PNI B7000, Wireless

Comunicarea acestui dispozitiv de monitorizare bebelusi are comunicare pana la 250m. Monitorul este foarte usor de utilizar, ecranul fiind de 7 inch cu meniuri si functii intuitive si usor de folosit. De asemenea, vine cu functia night vision, zoom si posibilitatea de a vorbi cu bebelusul de la distanta.

Marimea ecranului este de tip LCD de 7 inch, rezolutia fiind de 480 x 234 pixeli. Bateria tine pana la 8 ore.

De unde se poate cumpara acest baby monitor

Cumpara baby monitor PNI B7000 ai garantat livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

baby monitor

cumpArA baby monitor PNI b7000

Alte modele de baby monitor

Daca nu te-am putut convinge sa alegi un model din cele doua prezentate mai sus, poti cauta si tu unul aici.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata