Ceas Smartwatch E-Boda Smart Time 300 cu slot pentru cartelă SIM

2,317

Ieftin, comod și la îndemână. Aceste trei cuvinte caracterizează smartwatch-ul E-Boda Smart Time 300 cu slot pentru cartelă SIM. Dacă îți dorești un smartwatch ieftin și bun, acest ceas își face treaba cum trebuie.

Ceas Smartwatch E-Boda Smart Time 300 este un accesoriu nelipsit de la mână! O să te obișnuiești cu el și nu vei mai vrea să-l dai jos.

Funcțiile smartwatch-ului E-Boda Smart Time 300

Câteva din funcțiile pe care le are acest smartwatch sunt agenda telefonica proprie, adică poți salva până la 500 de numere de telefon. Poți apela și vorbi direct din smartwatch, îți afișează notificări și mesaje, istoricul apelurilor, alarmă, cronometru, cameră foto și multe altele.

Dacă vrei să îți contorizezi numărul de pași, smartwatch-ul E-Boda Smart Time 300 are funcție de pedometru și un memento pentru sedentarism dar și monitorizarea somnului în caz că vrei să îți vezi numărul de ore dormite.

De asemenea, acest smartwatch are și funcție anti-pierdere, în cazul în care ești mai îndemânatic, să-l poți recupera cu ușurință.

Mod de funcționare

Smartwatch-ul E-Boda Smart Time 300 funcționează cu ajutorul aplicației BTnotification care se poate instala de pe Google Play sau App Store. Pentru a folosi ceasul împreuna cu o cartelă nano sim, trebuie să fie fără cod pin. Codul pin se poate elimina dacă se introduce inițial într-un telefon.

Alte caracteristici

Smartwatch-ul E-Boda Smart Time 300 are un display cu dimensiunea de 1.54 inch, 32MB memorie RAM și 32MB capacitate de stocare. Bateria ceasului are 380 mAh și ține aproximativ 24 de ore.

Produs resigilat

Cumpără acest produs resigilat și ai retur gratuit în 30 de zile și garanție 24 de luni.

Cumpara Smartwatch e-boda smart time 300 resigilat

Magazinele online care Smartwatch E-Boda Smart Time 300

Smartwatch E-Boda Smart Time 300 Verifica pret
Cele mai vândute
smartwatch-uri
(ultimele 30 de zile)
smartwatch ieftin review TOP smartwatch-uri

Video Review

Citește și Mai multe de acelasi autor

4 Comentarii

  1. alexandru spune

    imi place

  2. Teodora spune

    l-am cumparat multumesc

  3. Flavia spune

    cel mai frumos ceas la acest pret

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata