Cele mai bune saltele anti escară

308

Salteaua antiescara este un tip de saltea conceputa pentru a ajuta la prevenirea escarelor (leziuni cutanate cauzate de frecare sau presiune pe piele). Acest tip de saltea poate fi folosit atat pentru persoanele care petrec mult timp in pat, cat si pentru cei care au probleme de circulatie sau piele sensibila.

Saltelele antiescare sunt realizate din materiale moi si confortabile, care ajuta la redistribuirea presiunii pe piele. De asemenea, acestea au perforatii sau canale care permit circulatia aerului, astfel incat pielea sa poata respira. Acest lucru poate ajuta la prevenirea aparitiei escarelor prin reducerea frecarii si a umezelii pe piele.

Saltelele antiescare sunt disponibile intr-o varietate de forme si marimi, astfel incat sa poata fi adaptate nevoilor individuale. De exemplu, exista saltele pentru paturi standard sau pentru scaune rulante, precum si saltele cu forme speciale pentru persoanele cu probleme de circulatie sau cu leziuni la nivelul membrelor inferioare.

In general, utilizarea unei saltele antiescare poate fi benefică pentru persoanele care au probleme de piele sau circulatie si care trebuie sa petreaca mult timp in pat. Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a utiliza o saltea antiescare, pentru a va asigura ca aceasta este cea mai potrivita optiune pentru dumneavoastra.

Funcții principale ale saltelelor anti escare

Redistribuirea presiunii: Saltelele antiescare sunt realizate din materiale moi si confortabile, care ajuta la redistribuirea presiunii pe piele. Acest lucru poate ajuta la prevenirea aparitiei escarelor prin reducerea frecarii si a presiunii asupra pielii.

Circulatia aerului: Unele saltele antiescare au perforatii sau canale care permit circulatia aerului prin saltea. Acest lucru poate ajuta la prevenirea aparitiei escarelor prin reducerea umezelii pe piele.

Materiale moi: Saltelele antiescare sunt realizate din materiale moi si confortabile, care ajuta la reducerea frecarii si a presiunii asupra pielii.

Forme speciale: Exista saltele antiescare cu forme speciale pentru persoanele cu probleme de circulatie sau cu leziuni la nivelul membrelor inferioare. Acestea pot ajuta la mentinerea pozitiei optime pentru prevenirea escarelor.

Dimensiuni adaptate: Saltelele antiescare sunt disponibile intr-o varietate de forme si marimi, astfel incat sa poata fi adaptate nevoilor individuale.

Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a utiliza o saltea antiescare, pentru a va asigura ca aceasta este cea mai potrivita optiune pentru dumneavoastra.

Cele mai bune saltele anti escara sunt prezentate mai jos (conform rating user).

Saltea Antiescara Cu Compresor EvoSmart SE01 Profesional, Sistem antiescare

Salteaua are mărimea 200/90cm, vine în culori disponibile: bej, crem și poate suporta până la 130kg. Conține kit de repare în cazul în care se sparge.

Saltea antiescare cu compresor automat NextFarma

Salteaua are mărimea 200/90cm și vine în 3 culori: bej, bej deschis și crem, suportând până în 130kg.

Pentru a vedea mai multe saltele anti escară click aici.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata