Espressor manual Star-Light EMD-1515 (cafea bună cu un buget redus)

2,385

Cafeaua este probabil printre primele lucruri care îți vine în minte după ce te trezești. Te ridici din pat și abia aștepți să savurezi o gură de cafea fierbinte cu/fără lapte (după preferințe).

Uită de cafeaua la ibric

Știu cât de mult vrei să rămâi la metodele clasice, cafeaua fiartă la ibric ți se pare cea mai ok din toate punctele de vedere, însă o cafea făcută la un espressor va fi mult mai delicioasă, cu multă spumă deasupra încât îți vei dori să mai bei una.

Acest espressor îți va putea pregăti Caffe Latte, Cappuccino și Espresso.

Rezervor apă – detașabil

Espressor manual Star-Light EMD-1515 îți va face viața mult mai ușoară mai ales dimineața când ești adormit și abia aștepți să bei o cafea strong. Rezervorul de apă este detașabil pentru a-l putea umple cu ușurință cu apă de la robinet sau din alte surse.

Presiune 15 bari, design modern

Presiunea de 15 bari îți va da posibilitatea să creezi orice combinație de cafea cu lapte în funcție de creativitatea și timpul tău liber. Design-ul modern este un plus deoarece acest espressor se va potrivi perfect în bucătăria ta.

Cumpără acest produs și ai retur gratuit în 30 de zile și garanție 24 de luni.

Cumpara Espressor manual Star-Light EMD-1515

De unde se poate cumpăra

Espressor manual Star-Light EMD-1515

Verifica pret

Cele mai vândute
esspresoare
(ultimele 30 de zile)
TOP ESPRESSOARE

Toata gama de produse Star-Light

Dacă ți-am stârnit curiozitatea asupra produselor aflate sub marca Star-Light, te invit să vizualizezi toata gama lor de produse, dând un click aici.

Cum să alegi Espressorul potrivit pentru nevoile tale

Dacă nu te-am convins în legătura cu Espressor manual Star-Light EMD-1515, te invit să urmărești următorul video. Mai jos găsești oferte de preț ale acestui Espressor, dar și ale altor Espressoare.

Citește și Mai multe de acelasi autor

1 Comentariu

  1. Florin spune

    Espressor manual Star-Light EMD-1515 ,un aparat de tot rahatul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata