Frigider sub 900 lei – Frigider Candy CCDS 5142W

1,632

Dacă ești în căutare de un frigider sub 900 lei, îți recomandăm un model de frigider Candy CCDS 5142W, raport calitate-preț foarte bun.

Despre brand-ul Candy

Conform site-ului oficial al firmei Candy, unde găsim toate produsele lor, cât și asistență tehnică, găsim și un scurt istoric la pagina “Despre noi“. Prima mașină de spălat italiană sub brand-ul Candy a apărut în anul 1945. Astfel, că brand-ul Candy este sinonim cu “design functional made in Italy”. Mai multe detalii găsiți la ei pe site.

Specificații frigider

Frigiderul dispune de 3 rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume și fructe, iar pe ușa frigiderului sunt poziționate 4 rafturi pentru ca tu să-ți poți organiza alimentele la care vrei să ajungi cel mai ușor (de exemplu cutia de lapte).

Specificații congelator

Congelatorul se află în partea de sus a aparatului și dispune de două compartimente destul de încăpătoare, pentru ca tu să-ți poți congela alimentele pe care le vrei să păstrezi pentru o perioadă mai îndelungată. De asemenea, capacitatea de congelare într-un interval de 24 de ore a congelatorului este de 2 kilograme.

Design frigider Candy CCDS 5142W

La acest capitol, frigiderul nu excelează printr-un design excentric ci mai degrabă excelează prin simplitatea și ușurința folosirii acestuia. Culoarea disponibilă este albă și deschiderea se află pe partea dreaptă. Dimensiunile frigiderului sunt de 143 x 58 x 60.5 (IxLxA cm), fiind un frigider destul de bun pentru orice bucătărie.

Detalii tehnice

Frigiderul Candy CCDS 5142W are un compresor și rezistă fără curent 13 ore. Cântărește nu mai puțin de 41kg când este gol, evident.

Concluzie

Frigiderul Candy CCDS 5142W este din punct de vedere al specificațiilor analizate, un frigider sub 900 lei care merită.

Cumpără acest produs și ai retur gratuit în 30 de zile și garanție 24 de luni.

frigider sub 900 lei

vezi preț frigider candy

Mai multe sfaturi în alegerea frigiderului

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata