Horizon 32HL733H – Televizor LED Smart HD

1,734

Televizorul Horizon 32HL733H are ecran LED, funcții SMART și rezoluție HD. Se potrivește perfect în casa ta, fie că vrei să-l plasezi în dormitor sau în sufragerie. Este un televizor cu specificații foarte bune la un preț modest, accesibil tuturor.

Verifica pret aici.

Probabil sunt șanse să nu fi auzit până acum de brand-ul Horizon, el face parte din Vestel Electronics.

Design și construcție

Un televizor subțire care se potrivește cu aspectul modern al camerei tale, gata să impresioneze prin bunul gust. Vine cu două piciorușe pe care se sprijină. Pe piață sunt două culori, alb și negru, dar în majoritatea magazinelor online/offine, este disponibilă varianta pe negru.

Video Review Televizor LED Smart HD Horizon 32HL733H

Avantajele Televizorului Horizon 32HL733H

Tehnologiile cu care vine acest televizor îți vor oferi o experiență de neuitat. Fie că vrei să vizionezi filme, știri sau documentare, Horizon 32HL733H este un televizor cu ecran LED HD, funcții SMART (poți accesa Browser WEB, YouTube, Facebook, etc.) – prin conexiune LAN sau poți achiziționa un adaptor Wi-Fi.

Acest televizor este perfect pentru camera copilului! Vei putea reda desene animate fie prin cablul televizorului, fie prin internet (de pe YT). Imaginile sunt foarte clare, culoriile sunt vii, sunetul este potrivit.

Datorită ecranului LED, acest televizor consumă foarte puțin curent. Vei economisi și în același timp ai grijă de mediul tău înconjurător.

Porturile disponibile sunt HDMI, VGA și USB 2.0 – așadar poate fi folosit și pe post de monitor, un mare plus! În cazul în care nu te uiți la TV, îl poți conecta la laptop/PC pentru o experiență unică.

LED Smart HD Horizon 32HL733H

Dezavantajele Televizorului Horizon 32HL733H

Sunetul este slăbuț pentru un living mare, între volumul 0-40 nu se aude aproape deloc, însă peste 40 se aude OK. Dacă vrei sunet tare, în cazul în care vrei să asculți muzica, vei conecta un sistem Audio.

În unele cazuri, culorile sunt șterse, alteori prea stridente în funcție de imaginile redate, iar pe lânga aceste defecte se observa imagini care dau tentă albăstruie chiar dacă setările imaginilor au fost puse pe “cald”.

Raport calitate/preț

Televizorul Horizon 32HL733H se încadrează în categoria televizoarelor SMART sub 1.000 RON. Având în vedere caracteristicile sale, este un televizor Smart perfect pentru cei care nu au mai avut și vor să se inițieze în această tehnologie. Este potrivit și pentru dormitorul copiilor.

De unde se poate cumpăra

Magazinele online care comercializează acest televizor sunt:

Televizor Horizon 32HL733H Verifica pret
Televizor Horizon 32HL733H Verifica pret
Televizor Horizon 32HL733H Verifica pret
Televizor Horizon 32HL733H Verifica pret

 

84%
Acceptabil

SCOR Televizor LED Horizon 32HL733H HD

  • Design 85%
  • Imagine 84%
  • Sunet 76%
  • Functionalitati 83%
  • Raport calitate/pret 90%

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata