Idei de cadouri de Crăciun pentru familie și prietenii tăi

322

Caută ceea ce le place

Există mai multe modalități de a-ți da seama ce îi place unei persoane. Una dintre cele mai simple metode este să discuți cu persoana și să încerci să aflii ce îi place.

Poți să observi cu atenție ce face persoana în timpul liber și ce activități îi plac. De exemplu, dacă persoana petrece mult timp citind, poate că îi place să citească. Dacă persoana merge des la sala de sport, poate că îi place să facă sport.

Găsește idei în funcție de preferințele lor

Există o mulțime de idei de cadouri de Crăciun pe care le poți lua în considerare. Una dintre cele mai populare idei de cadouri este să cumperi ceva care îi place persoanei pentru care cauți cadoul.

De exemplu, dacă persoana iubește cititul, poți cumpăra un nou roman. Dacă persoana iubește arta, îi poți cumpăra un puzzle sau picturi pe numere. Dacă persoana iubește să gătească, îi poți cumpăra o oală de fontă sau o tigaie din oțel carbon.

Dacă persoana pentru care cauți cadoul este pasionată de tehnologie, există o mulțime de opțiuni interesante pe care le poți lua în considerare. Unul dintre cele mai populare cadouri tehnologice este un dispozitiv electronic, cum ar fi un smartphone nou sau o tabletă.

De asemenea, poți cumpăra un accesoriu pentru dispozitivul electronic pe care îl are deja, cum ar fi un căști Bluetooth sau o husă pentru protecție. Alte idei de cadouri tehnologice ar putea fi un ceas inteligent, un dispozitiv de fitness sau o dronă.

Idei de cadouri speciale (artă)

1. Puzzle

Fie că vrei să cumperi pentru copii sau pentru adulți, puzzle-urile sunt o idee perfectă de cadou. Să faci puzzle îți pune mintea la contribuție și te ține prins astfel că nu te vei putea opri până nu-l termini. Iar după ce-l termini îl poți înrăma și pune pe perete sau să-l faci cadou altcuiva drag.

Puzzle pentru copii este potrivit puzzle in număr mici de piese, de la 30 bucăți pâna la 200-500 bucăți în funcție de vârstă. Cel mai potrivit ar fi un desenat animat in formă de puzzle pentru că celor mici le place să se joace cu personaje animate!

Puzzle Trefl - Disney Frozen II, Magical Frozen, 30 piese
Puzzle Trefl – Disney Frozen II, Magical Frozen, 30 piese
Vezi puzzle pentru copii

Iar puzzle pentru adulți este potrivit de la 500 piese în sus. Pe piață există numeroase modele de puzzle-uri interesante și amuzante în funcție de ce ii place persoanei căreia îi faci cadoul. Un exemplu de puzzle ar fi Monalisa cu pisica în număr de 500 piese.

Puzzle Trefl, Monalisa cu pisica, 500 piese
Puzzle Trefl, Monalisa cu pisica, 500 piese
Vezi puzzle pentru adulți

2. Set Picturi pe numere

Tuturor ne place să pictăm, dar nu toți avem talentul și răbdarea necesară pentru a picta ceva frumos și reușit. Dar avem norocul ca cineva să fi inventat picturile pe numere! Acestea pot fi pictate de oricine care are puțin timp și chef, nu este nevoie de talent. Pictura pe numere vine în set cu pânză, pensule și culori pentru ca tu să scoți o adevărată arta gata de pusă pe perete.

Seturile vin în diferite mărimi în funcție de preferințe.

Set pictura pe numere Mere in cos 1388, panza bumbac pe rama lemn, 40x50 cm, tablou cu schita, 3 pensule si vopsea acrilica
Set pictura pe numere Mere in cos, panza bumbac pe rama lemn, 40×50 cm, tablou cu schita, 3 pensule si vopsea acrilica
Vezi seturi de pictură pe numere

Cadouri gastronomice

1. Oală fontă

Pentru o persoană pasionată de gătit, o oală de fontă poate fi cadoul ideal deoarece mâncarea iese mult mai gustoasă fie că este folosită pe orice tip de plită sau în cuptor. Persoana căreia îi vei dărui cadoul chiar va aprecia acest tip de oală.

Cratita cu capac OTI, inductie, Fonta, 24 cm, 3.8 l
Cratita cu capac OTI, inductie, Fonta

Vezi și alte oale de fontă

2. Tigaie oțel carbon

Cine este pasionat de gătit știe să aprecieze o tigaie de calitate care dacă este îngrijită cum trebuie îl va ține o viață întreagă! Dacă îi cumperi un astfel de cadou, recomandă-i să se intereseze cum asezonează o astfel de tigaie și cum o întreține. Aceasta tigaie este peste orice altă tigaie non-stick, fiind mult mai sănătoasă și rezistentă!

Vezi video despre cum întreții o tigaie de oțel (obligatoriu pentru cei care vor folosi)

Tigaie de Buyer Mineral B Element, inductie, 26 cm
Tigaie de Buyer Mineral B Element, inductie
Vezi și alte tigăi de oțel de Buyer

Cadouri IT

1. Smartphone

Free Selective Focus Photography of Person Holding Turned on Smartphone Stock Photo
Vezi modele smartphone disponibile pe piață

Sistem de operare

Atunci când vă gândiți să cumpărați cadou un smartphone, există câteva aspecte importante la care ar trebui să vă uitați. Unul dintre cele mai importante lucruri la care ar trebui să vă uitați este sistemul de operare al telefonului. Sistemele de operare populare pentru smartphone-uri sunt iOS de la Apple și Android de la Google.

iOS este popular datorită interfeței sale ușor de utilizat și a aplicațiilor de calitate disponibile în App Store. Android, pe de altă parte, este mai flexibil și permite personalizarea mai mult a telefonului, și are o gamă mai largă de dispozitive disponibile în diferite prețuri și niveluri de calitate.

Display

O altă caracteristică importantă la care ar trebui să vă uitați este ecranul telefonului. Dimensiunea ecranului poate afecta atât dimensiunea telefonului în sine, cât și calitatea imaginii afișate pe ecran. De asemenea, ar trebui să vă uitați la rezoluția ecranului, care indică câte pixeli are ecranul și, prin urmare, cât de clară este imaginea afișată.

Performanță

Un alt aspect important la care ar trebui să vă uitați este performanța telefonului. Acest lucru poate fi evaluat prin intermediul procesorului și a cantității de memorie RAM pe care o are telefonul. Procesorul este “creierul” telefonului și controlează toate operațiunile acestuia, în timp ce memorie RAM-ul este utilizată pentru a stoca datele și aplicațiile care sunt utilizate în prezent. Cu cât procesorul și memoria RAM sunt mai puternice, cu atât telefonul va fi capabil să ruleze mai multe aplicații și să execute sarcini mai complexe fără a se încetini.

Baterie

În cele din urmă, ar trebui să vă uitați la durata de viață a bateriei telefonului și la funcțiile de conectivitate pe care le oferă. Durata de viață a bateriei poate varia semnificativ de la un telefon la altul.

Vezi modele smartphone disponibile pe piață

2. Smartwatch

Free Apple Watch Stock Photo
Vezi modele smartwatch disponibile pe piață

Compatibilitatea cu sistemul de operare al telefonului

Daca vreți să cumpărați cadou un smartwatch, există câteva aspecte la care ar trebui să vă uitați. Cel mai important ar trebui să vă uitați este compatibilitatea cu smartphone-ul cu care va fi folosit.

Smartwatch-urile sunt adesea proiectate să funcționeze în mod ideal cu un anumit sistem de operare pentru smartphone-uri, cum ar fi iOS de la Apple sau Android de la Google. Asigurați-vă că smartwatch-ul pe care îl luați în considerare este compatibil cu smartphone-ul dumneavoastră, astfel încât să puteți profita la maximum de funcțiile acestuia.

Display

O altă caracteristică importantă la care ar trebui să vă uitați este ecranul smartwatch-ului. Dimensiunea ecranului poate afecta atât dimensiunea smartwatch-ului în sine, cât și claritatea imaginii afișate pe ecran. De asemenea, ar trebui să vă uitați la rezoluția ecranului, care indică câte pixeli are ecranul și, prin urmare, cât de clară este imaginea afișată.

Baterie

Un alt aspect important la care ar trebui să vă uitați este durata de viață a bateriei smartwatch-ului. Smartwatch-urile au adesea o durată de viață a bateriei mai scurtă decât smartphone-urile, așa că asigurați-vă că smartwatch-ul pe care îl luați în considerare are o baterie care poate ține tot parcursul unei zile întregi fără a fi nevoie să îl încărcați.

Funcții disponibile

În cele din urmă, ar trebui să vă uitați la funcțiile pe care le oferă smartwatch-ul. Diferite modele de smartwatch-uri au diferite seturi de funcții, cum ar fi monitorizarea activității fizice, accesarea notificărilor primite pe smartphone, controlul muzicii sau chiar plata prin intermediul smartwatch-ului. Asigurați-vă că smartwatch-ul pe care îl luați cadou are funcțiile de care are persoana pentru care luați cadou are nevoie.

Vezi modele smartwatch disponibile pe piață

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata