Kit ceara elastica + incalzitor pentru epilat

1,775

Vrei sa te pregatesti pentru vara la tine acasa? Urmatorul kit inlocuieste cu usurinta epilatul de la salon unde cel mai probabil lasi o gramada de bani. Pielea iti va ramane perfecta dupa epilare si vei fi gata de iesit in pantaloni scurt si tricou. Ceara elastica este cea mai usor de folosit deoarece nu necesita folosirea benzilor depilatoare.

Kit ceara elastica + incalzitor 

Kit-ul pe care ti l-am pregatit contine urmatoarele: 500g ceara elastica cu clorofila, un aparat de incalzit ceara Pro Wax (capacitate 450ml), ulei special dupa epilare si 5 spatule din lemn.

Mod de utilizare kit ceara elastica

Daca nu ai mai folosit pana acum ceara elastica, iti spun ca va fi un inceput destul de greu, dar cu timpul te vei obisnui. Pentru inceput, se incalzeste ceara in totalitate, iar cu ajutorul unei spatule se aplica un strat subtire de ceara in directia de crestere a firelor de par. Dupa ce se usuca, se indeparteaza ceara pornind dinspre partea opusa cresterii firelor de par, iar cu o miscare hotarata se trage de ceara. Se aplica presiune pe zona epilata pentru 1-2 secunde pentru a ameliora durerea.

Cumpara kit ceara elastica si ai garantat livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

kit ceara elastica incalzitor

cumpArA kit ceara elastica

 

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata