Lada frigorifica ieftina Liebherr Confort GT 3032 + Extra garantie

1,850

Daca ai nevoie de o lada frigorifica ieftina, de calitate si incapatoare, acest produst este pentru tine. Compania Liebherr este de origine elvetiana si dateaza din anul 1949. S-au specializat in mai multe domenii printre care si electrocasnice. Mai multe detalii despre companie puteti citi aici.

Lada frigorifica ieftina Liebherr

Lazile frigorifice Liebherr sunt foarte rezistente datorita materialului din care sunt produse, de exemplu din otel. Functiile speciale incluse in tehnologia lazii frigorifice Liebherr ajuta la mentinerea alimentelor in cea mai perfecta stare.

Functia Stop Frost are scopul de a minimaliza stratul de gheata. Sistemul Stop Frost previne formarea de vid atunci cand deschizi sau inchizi capacul, ceea ce inseamna ca poti deschide lada frigorifica fara vreun efort.

Functia Super Frost scade intr-un mod foarte rapid temperatura pana la -32°C. Imediat ce alimentele sunt inghetate, functia Super Frost revine la normal si poti economisi si energie.

Specificatii tehnice

Din punct de vedere tehnic, lada frigorifica Liebherr are sistem manual de dezghetare congelator, o autonomie fara curent de 65 de ore, iluminare interioara si o greutate de 51kg. Cand vine vorba de galagie, lada frigorifica ieftina Liebherr nu face zgomot, nivelul zgomotului fiind de doar 38dB. Iar daca iti faci griji de consumul de curent, acest electrocasnic face parte din gama A++, deci consuma putin.

Extra garantie

Achizitioneaza acest produs, inregistreaza-l in promotie si beneficiezi de 6 ani garantie!

Perioada campaniei: 01 februarie – 31 decembrie 2018

Cumpara lada frigorifica Liebherr si ai garantat livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

lada frigorifica ieftina

cumpAra lada frigorifica liebherr

Citește și Mai multe de acelasi autor

1 Comentariu

  1. sabrina spune

    multumesc pentru oferta am primit si garantie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata