Laptop Dell Inspiron 3552 – procesor Intel Celeron N3060, 4GB RAM, 500 GB HDD

1,931

Chiar dacă telefonul mobil (smartphone-ul) a preluat locul laptopurilor, toată lumea are la un moment dat nevoie de un laptop, fie că pleci în vacanță sau mergi la un restaurant și ai nevoie să accesezi rapid informații care se află într-un fișier de tip excel, docx, etc. Dacă ai nevoie de un laptop care să nu coste prea mult, dar să acopere nevoile tale de bază, îți prezentăm modelul Dell Inspiron 3552. Este un laptop sub 1.000 RON.

Design subțire, dar autonomie mare

Dell Inspiron 3552 nu este deloc gros, iar când vine vorba de portabilitate excelează deoarece este subțire și are o autonomie de până la 6 ore. Poți uita de cablurile inestetice care deobicei le purtai după tine.

Dell Inspiron 3552 Video Review

Display și rezoluția ecranului

Diagonala ecranului este de 15.6 inch, iar rezoluția este 1366 x 768 (High Definition). Vei putea să vizionezi cu ușurință și plăcere filmele tale preferate. Tipul ecranului este LCD / LED (LED Backlight). LED Backlight înseamnă că lămpile fluorescente care asigurau iluminarea matricei LCD au fost înlocuite cu LED-uri pentru a reduce consumul de energie.

Specificații procesor/placă video

Conform testului PassMark Software, procesorul laptopului Dell Inspiron 3552 scoate un scor de 989 puncte, se poate verifica rezultatul testului – Intel Celeron N3060 Benchmark. Este un rezultat destul de bun, dar să nu uităm că acest laptop este doar pentru o utilizare low. Procesorul are doar două nuclee.

Când vine vorba de placă video, Dell Inspiron 3552 nu vine cu o placă video dedicată, dar vine cu una integrată destul de bunicică, respectiv HD Graphics 400. Nu te vei putea juca pe el Counter Strike Global Offensive, dar video-urile de pe YouTube vor merge OK.

Memorie RAM, Memorie HARD DISK

La acest capitol, vorbim de memorie RAM de 4GB, oferindu-ți posibilitatea să deschizi mai multe aplicații în același timp cu o rulare lină, fară lag, însă nu te aștepta să pornești Photoshop și să-ți meargă brici. Eventual poți folosi varianta portabilă a programului, dar nu garantez că va merge perfect.

Capacitatea HDD-ului este de 500GB – destul de mare pentru stocarea de fotografii, video-uri sau fișiere. Viteza de rotație a hard disk-ului este de 5400 rotații per minut, evident mult mai lent decât un SSD.

Multimedia și porturi disponibile

Laptopul Dell Inspiron 3552 vine cu DVD RW, ceea ce multe laptopuri noi nu mai au. În cazul în care încă îți ții documentele pe CD, le vei putea accesa cu ușurință sau chiar vei putea face alte CD-uri/DVD-uri. De asemenea, vine cu loc special de citire carduri SD și ca porturi disponibile are un port HDMI, unul de USB 2.0 și unul de USB 3.0.

dell inspiron 3552 review

Alte caracteristici Dell Inspiron 3552

Laptopul în cauză cântărește 2.2 kg, iar ca și sistem de operare vine cu FREE DOS – asta însemnând că va trebui să-ți instalezi tu singur Windows-ul. Dacă venea cu Windows instalat trebuia să mai plătești în plus în jur de 200 RON.

Puncte negative

Ca și orice laptop ieftin, Dell Inspiron 3552 nu excelează la capitolul port ethernet. Nu are port pentru cablul de net, ceea ce înseamnă că va trebui să-l folosești doar la Wi-Fi sau să-i cumperi un adaptor. În rest, nu par să fie alte probleme majore.

De unde se poate cumpăra

Magazinele online care comercializează acest laptop sunt:

Dell Inspiron 3552 Verifica pret
Dell Inspiron 3552 Verifica pret
Alte laptopuri Dell Alte laptopuri DELL
Cele mai vândute laptopuri
(ultimele 30 de zile)
TOP laptopuri

Cumpără acest produs resigilat și ai retur gratuit în 30 de zile și garanție 24 de luni.

Cumpara DELL INSPIRON 3552 resigilat

 

85%
Modest

Dell Inspiron 3552

  • Design 93%
  • Display 85%
  • Putere 70%
  • Baterie 89%
  • Raport calitate/pret 90%

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata