Monitor LED Philips 21.5″ 223V5LSB WIDE FULL HD review + pret

1,294

Câteva cuvinte despre compania Philips

Philips este o companie olandeză fondată în data de 15 mai 1891, având sediul în Amsterdam. Tehnologiile folosite de ei sunt foarte diversificate, diviziile împărțindu-se în 3 domenii principale: sănătate, stil de viață și soluții de iluminat.

Review Monitor LED Philips 21.5″ WIDE FULL HD

În acest articol, voi cuprinde în mare câteva aspecte importante în legătura cu acest monitor Philips, precum design-ul, rezoluția optimă, tehnologiile folosite, porturile disponibile și gradele de înclinare și dimensiuni. La finalul review-ului veți găsi și ofertele de preț pentru acest monitor.

Dacă vă este mai ușor să priviți un video unboxing + test, vă invit să urmăriți următorul clip de pe youtube.

Design modern, calitate ridicată

Monitorul este destul de subțire, design-ul este unul modern, extrem de plăcut vizual, iar ca și calitate – per total este una bună. Se poate folosi atât office cât și pentru gaming.

Rezoluție Monitor LED Philips 21.5 223V5LSB

Ecranul acestui monitor LED Philips 21.5 WIDE FULL HD are o rezoluție panoramică de 1920 x 1080p, fiind ultima rezoluție de HD, dând o calitate uimitoare a imaginii. Ecranul este compatibil cu cele mai noi jocuri HD și Blu-Ray.

Formatul ecranului este de tip WIDE care ofera o experiență ireală a jocurilor sau a filmelor. Aspectul imaginii este de 16:9, iar numărul de culori este de 16.7 milioane.

Tehnologii folosite

Una din tehnologiile folosite la acest monitor LED Philips 21.5 este Smart Control Lite, fiind un software prin care poți cu ușurința controla parametrii monitorului, de exemplu culoarea, luminozitatea, calibrarea ecranului, etc, toate acestea putând fi controlate cu mouse-ul.

De asemenea, SmartContrast reglează automat culorile prin controlarea intensității luminii de fundal. Astfel, se obțin cele mai bune imagini digitale și clipuri video.

smart-control-software-philips

Conectivitate și porturi disponibile

Monitor LED Philips 21.5 are 2 porturi video, de VGA și DVI-D, iar ca și port de date are Kensington Lock. Acest monitor nu are port de HDMI!

Ergonomie, dimensiuni și greutate

Gradele de înclinare ale acestui monitor sunt între 5° – 20°, iar restul caracteristicilor le găsiți în tabelul de mai jos. Unghiurile de vizibilitate sunt mari, probabil mai mari față de alte monitoare mai scumpe.

Greutate 2.61 Kg
Lungime 503 mm
Lățime 213 mm
Înălțime 376 mm

Puncte negative

Câteva din dezavantajele semnalate ulterior de cei care au achiziționat acest monitor sunt dimensiunea cablului VGA (fiind prea scurt), luminozitatea exagerată și sensibilitatea suportului, acesta mișcându-se la fiecare atingere.

De unde se poate cumpăra

Magazinele online care comercializează acest monitor sunt:

Monitor LED Philips 223V5LSB Verifica pret
Monitor LED Philips 223V5LSB Verifica pret
Monitor LED Philips 223V5LSB Verifica pret
Alte monitoare Philips Alte monitoare Philips
Cele mai vândute monitoare
(ultimele 30 de zile)
TOP monitoare led

 

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata