Nisip silicat ieftin pentru pisici – Silicat Mellow

2,159

Silicat ieftin pentru pisicuța ta

Prețul silicatului a crescut foarte mult în ultimul timp, iar bentonita pare să fie foarte greu de utilizat datorită mirosului și necesitatea de a fi schimbată la două zile și NU se lipește de lăbuțele pisicilor spre deosebire de bentonită.

Îți recomand un silicat ieftin pentru pisici și foarte ok din punct de vedere al calității. Eu l-am achiziționat deja de câteva ori și sunt mulțumită atât eu cât și pisicuțele mele. Acest silicat ieftin face foarte puțin praf și s-a dovedit a fi mult mai economic să pui toată punga odată și nu pe rând. Astfel, reușesc să duc o pungă de 5L la doua pisici timp de 2 săptămâni.

Un plus pentru iubitorii și protectorii de natură este faptul că silicatul Mellow este biodegradabil și nu este toxic.

De unde poți achiziționa silicat ieftin

Dacă ești o persoană foarte norocoasă ca și mine și prinzi oferta cumperi două produse și al doilea este redus cu 40%, astfel că ieși mult mai bine dacă achiziționezi 2 pungi de silicat. Eu am ieșit la 23 LEI punga, față de alte produse care costă nu mai puțin de 30 de lei, eu zic că este un preț bun.

Cumpără silicat ieftin și ai garantat livrarea în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

silicat ieftin

cumpără SILICAT ieftin

Silicatul Mellow 5L vine în două variante, clasic și cu lavandă. Eu am cumpărat modelul clasic și pentru că este mai ieftin, dar și pentru că nu cred că se simte un miros foarte tare de lavandă. Classy is better. 

De asemenea, dacă nu achiziționezi mai multe produse pentru a avea transport gratuit, îți recomand să comanzi cu ridicare din showroom pentru a economisi și mai multi bani!

Bonus

Ca și bonus, v-am pus o poză cu pisicuțele mele întâmpinând silicatul mellow.

silicat ieftin

Citește și Mai multe de acelasi autor

2 Comentarii

  1. Laura spune

    Am achizitionat si eu si sunt multumita! Pisica mea este fericita.

  2. ofelia spune

    Si eu am cumparat si sunt multumita!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata