Oferta Laptop Gaming ASUS ROG | GL553VE-FY022

1,822

Un gamer adevarat stie cum trebuie sa fie un laptop gaming. Sa aiba un procesor puternic, minim 8GB RAM si o placa video care sa duca cele mai cunoscute jocuri. In acest articol iti voi recomanda un laptop foarte apreciat si cumparat pe care il poti folosi fie pentru jocuri, fie pentru alte activitati. De exemplu, utilizarea programelor Adobe Photoshop sau de editare audio-video vor fi o nimica-toata. Totul va rula cat mai fluid posibil!

Specificatii Laptop Gaming ASUS ROG

  • Intel® Core™ i7-7700HQ (Kaby Lake)
  • 8GB RAM
  • 1TB HDD
  • nVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB
  • FULL HD

laptop gaming asus rog

Procesor 

Procesorul i7-7700HQ scoate un scor de 8865 puncte in CPU Benchmark, ceea ce este un scor foarte bun. Placa video scoate un scor de 5903 puncte in VIDEO CARD Benchmark.  Jocurile vor rula la o calitate exceptionala, iar tu te vei bucura de cele mai frumoase imagini datorita ecranului FULL HD.

Tastatura

Tastatura este de tip chiclet este special creata pentru jocuri, tastele fiind dotate cu sistem de iluminare rosu. De asemenea, tastele WASD sunt accentuate pentru ca tu sa le poti gasi cat mai usor in timpul jocului, iar pace-ul este de dimensiuni mai mari.

tastatura laptop gaming

Sistem de racire special

Cooling Overboost este un sistem de racire special creat pentru a avea acces la viteza ventilatoarelor. Astfel, pana si GTA 5 iti va rula la capacitatea maxima.

8GB RAM cu posibilitate de 32GB

Memoria RAM DDR4 cu care vine laptopul este de 8GB, cu posibilitate de upgrade la 32GB. Viteza ramilor este mult mai imbunatatita la DDR4. Capacitatea de stocare este de 1TB. Cea mai buna solutie ar fi achizitionarea unui SSD pentru o viteza mai mare.

Pentru a citi mai multe detalii despre acest laptop gaming, click aici.

De unde se poate achizitiona ASUS ROG GL553VE-FY022

Cumpara laptop gaming si ai garantat livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

laptop gaming asus rog

cumpArA laptop gaming asus rog

ASUS ROG GL553VE-FY022 Verifica pret
ASUS ROG GL553VE-FY022 verifica pret
ALTE LAPTOPURI GAMING laptopuri gaming Verifica alte modele

Video Review ASUS ROG GL553VE

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata