Pasionat de Grădinarit – Ofertă Mașină Electrică de Tuns Gazon

1,836

Vara se apropie cu pasi repezi si e timpul sa te pregatesti de ingrijirea corespunzatoare a gradinii tale. Nimeni nu-si doreste o iarba inalta, enervanta care ofera un aspect neplacut.

Probabil ai folosit pana acum o metoda clasica, fie coasa manuala, fie coasa electrica, dar aceasta este o varianta prea grea! Iti recomand o masina electrica de tuns iarba. Cu ea iti faci treaba extrem de rapid si rezultatele sunt exceptionale, cu mult peste metodele clasice.

Iti voi prezenta cateva modele pe care eu le urmaresc de ceva timp si in curand ma voi decide care merita. Daca vrei imi poti recomanda unul din ele sau alte modele!

Masina electrica de tuns gazon Bosch ARM 32 / 3200, 1200W, 32cm, Sac 31l

Aceasta masina electrica de tuns gazon are un motor puternic de 1200W si are multe piese de taiat iarba. Astfel, cu usurinta poate taia pana la margine.

Volumul sacului este maricel (31 litri) si permite golirea mai rara a acestuia. Dispune de ajustare flexibila in functie de inaltimea celui care o manevreaza, mai exact are 3 niveluri (20, 40 sau 60mm) – o functie extrem de utila.

Greutatea masinii de tuns este de 6.8kg ceea ce ajuta la transportarea acesteia dintr-o parte in alta a gradinii. Manerul se indoaie cu usurinta si se economiseste si spatiu in locul de depozitare.

Suprafata de lucru a acestei masini de tuns gazonul este intre 350-1000 metri patrati.

masina-electrica-de-tuns-gazon-bosch-arm-32-3200

Masina electrica de tuns gazon Steinhaus Start PRO-ELM12, 1200W, 32 cm

Aceasta masina electrica de tuns iarba pare sa fie mai accesibila ca si pret, iar specificatiile sunt asemanatoare. Motorul are aceeasi putere, de 1200W, inaltimile la care poate fi reglata sunt 25, 43 si 62mm.

Viteza de taiere are o viteza de pana la 3300RPM. Volumul cosului colector este de 30 litri (putin mai mic ca a celui anterior, dar nu cred ca se seziseaza o diferenta mare).

Suprafata de lucru a acestei masini de tuns gazonul este sub 350 metri patrati.

masina-electrica-de-tuns-gazon-steinhaus-start-pro-elm12

Alte modele de masini de tuns iarba gasesti aici.

Citește și Mai multe de acelasi autor

1 Comentariu

  1. Miorita spune

    de cat este ervezolrul pt c anu am gasit in niciunde????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata