Periuta de dinti electrica Oral-B Genius 9000 – obtine dantura perfecta

1,613

Ultima inovatie a celor de la Oral-B, un ajutor pentru a usura periajul dentar, exact asa cum ti-a recomandat medicul tau dentist. Toti membrii familiei o pot folosi deoarece capete periutei se pot detasa si inlocuite la momentul potrivit

Lasa periuta clasica in trecut

Uita de periuta clasica! Cumperi acum o periuta electrica si scapi de mersul la dentist. Periuta clasica nu indeparteaza eficient tartrul de pe dinti care in timp se formeaza si trebuie indepartat la dentist. Astfel, o periuta electrica oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a indeparta 100% placa bacteriana.

Protectie pentru gingiile sensibile

In mod normal, o periuta clasica nu poate controla presiunea asupra gingiilor, de aceea de multe ori ele sangereaza pentru ca fiind sensibile, iar aplicand o presiune prea mare asupra lor incep sa sangereze. Aceasta periuta de dinti are un senzor de presiune, iar cand periajul este prea puternic inelul luminos SmartRing se va aprinde.

Video Review Periuta de dinti electrica Oral-B Genius 9000

Conecteaza periuta de dinti electrica Oral-B Genius 9000 la smartphone

Chiar daca pare ciudat, periuta de dinti este dotata cu tehnologia Bluetooth prin care se conecteaza la o aplicatie de pe smartphone pentru a-ti oferi un view asupra procesului de curatare a dintiilor, astfel vei vedea in ce zone nu ai insistat destul cu periajul. Probabil nu o sa ai timp sa folosesti aplicatia in fiecare dimineata, insa este de ajutor pentru a vedea in care zone nu insisti destul si sa te obisnuiesti sa o faci pe viitor.

Sfaturi utile pentru folosirea periutei electrice

Periuta de dinti electrica Oral-B Genius 9000 are mai multe moduri de periaj: curatare zilnica (igiena orala zilnica – 2 minute periaj), ingrijirea gingiilor (stimuleaza si maseaza gingiile), curatare sensibila (igiena mai lenta, recomandata pentru persoanele cu dinti mai sensibili), mod de albire (lustruieste suprafata dintiilor pentru a reduce petele de pe suprafata acestora), curatare profunda (curatare intensa prin miscari 3d mai rapide) si curatarea limbii.

Este indicat sa schimbati capatul periutei o data la 3 luni, insa veti vedea ca perii se vor decolora, iar atunci este de preferabil sa o schimbati.

Bateria tine in jur de 12 zile cu 2 periaje zilnice de cate 2 minute. Pentru folosirea la capacitatea maxima a bateriei este de recomandat sa lasati sa se descarce de tot periuta odata la 6 luni.

De unde se poate cumpăra

Magazinele online care comercializează aceasta periuta de dinti electrica sunt:

Periuta de dinti electrica
Oral-B Genius 9000
Verifica pret
Periuta de dinti electrica
Oral-B Genius 9000
Verifica pret
Periuta de dinti electrica
Oral-B Genius 9000
Verifica pret
Alte periute de dinti electrice Oral-B alte periute de dinti electrice oral-b
Cele mai vândute
periute de dinti electrice
(ultimele 30 de zile)
cele mai vandute periute de dinti electrice TOP periute de dinti electrice

Cumpără acest produs resigilat și ai retur gratuit în 30 de zile și garanție 24 de luni.

Cumpara oral-b genius 9000 resigilat

Citește și Mai multe de acelasi autor

1 Comentariu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata