Pompa de san electrica vs. manuala

1,952

Te pregatesti de cea mai frumoasa parte a vietii? Ti-am pregatit o comparatie intre pompa de san electrica sau pompa de san manuala. Care din ele este mai buna? Asta tu trebuie sa decizi!

Pompa de san electrica

Avantajele unei pompe pentru san electrica este faptul ca atunci cand utilizezi pompa tu poti sta linistita intr-o pozitie comoda. O pozitie de sedere comoda ajuta la colectarea mai usoara a laptelui intr-un timp cat mai scurt.

Modelul recomandat este ideal pentru tine daca vrei sa folosesti doua pompe in acelasi timp. Astfel, tu iti vei termina treaba cat mai repede si copilasul tau va primi ceea ce are nevoie. Tetina imita forma mamelonului, iar bebelusul tau va aprecia acest lucru!

pompa de san electrica

Ce contine pachetul

Acest model de pompa de san electrica contine 18 piese: corpul pompei de san (2 bucati), baza si tub (1 bucata), 2 perne de dimensiuni standard, 2 biberoane naturale de 4 oz, 2 tetine extra-moi pentru nou-nascuti, 2 carcase de voiaj, 2 discuri de sigilare pentru depozitarea laptelui, 2 pachete cu tampoane de zi si de noapte pentru sani, 2 diafragme de rezerva si o geanta de calatorie pentru un transport usor si comod.

Produsele sunt facute din silicon si polipropilena, iar un lucru foarte important de retinut este faptul ca nu contine BPA.

Spalarea pompei de san electrice

Componentele se pot spala foarte usor in masina de spalat vase, cu exceptia pieselor electrice. De asemenea, un avantaj major este faptul ca laptele nu intra niciodata in contact cu tubul si baza, ceea ce determina un numar mic de piese separate. Rezulta mai putine piese de spalat!

Probabil singurul dezavantaj al pompei de san electrice este pretul. Daca pretul este prea mare pentru tine atunci poti lua in considerare si o pompa de san manuala. Avantajele sunt numeroase si la acel tip de pompa!

Cumpara pompa de san electrica Avent si ai garantat livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

pompa san electrica avent

cumpAra pompa san electrica avent

Pompa de san manuala

O pompa de san manuala este potrivita pentru o utilizare pe zi, maxim doua. Pentru utilizare frecventa se recomanda pompa electrica.

Ca si pompa electrica, contine tetina cu o forma naturala a mamelonului. Design-ul compact faciliteaza pozitionarea pe san. Manerul este destul de usor de tinut si manevrat, singurul dezavantaj ar fi ca scartaie.

pompa de san manuala avent

Ce contine pachetul

Pachetul contine urmatoarele componente: corpul pompei cu maner, o perna de dimensiuni standard, biberon natural de 4 oz, tetina extra-moale pentru nou-nascuti, un disc de sigilare pentru depozitarea laptelui, pachete cu tampoane pentru san (de zi si de noapte).

Pompa de san manuala este foarte usor de transportat datorita dimensiunii reduse. Acesta ar fi un alt avantaj pe langa cea electrica.

Curatare pompa de san manuala

Exact ca si pompa de san electrica, si cea manuala se curata foarte usor datorita numarului mic de componente. Asamblarea pompei este foarte intuitiva, iar inca un avantaj in plus ar fi faptul ca toate accesoriile Philips Avent sunt compatibile intre ele.

Cumpara pompa de san manuala Avent si ai garantat livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

pompa de san manuala avent

cumpAra pompa san manuala avent

VIDEO Mod de functionare pompa de san Avent

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata