Pregătește-ți grădina cu un balansoar ieftin 

3,055

Indiferent că ai casă la curte sau o căbănuță la munte, un balansoar de tip leagăn în grădina ta este un obiect care nu trebuie să lipsească. Este foarte comod și te poți relaxa citind o carte în cele mai toride zile are verii, iar acoperișul acestuia te va proteja de razele directe ale soarelui.

Balansoar ieftin Kring Oxford, 3 locuri

Modelul pe care ți-l recomand este Balansoarul Kring Oxford și în el pot sta comod 3 persoane fără să se înghesuie. Dimensiunile sale sunt lungime 170 cm, înălțime 110 cm și lățime 153cm.

Scheletul balansoarului este fabricat dintr-un material rezistent (oțel) și componentele sale (acoperiș și perne) sunt impermeabile și nu se decolorează de la soare. Nu îți face griji cu depozitarea acestuia pe timp de iarnă deoarece se demontează foarte ușor și nu ocupă mult loc până în următorul sezon cald. De asemenea, structura metalică este vopsită electrostatic pentru a evita neplăcerile la atingerea scheletului.

Cumpara balansoar ieftin si ai garantat livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

balansoar ieftin

cumpArA balansoar ieftin

Un accesoriu nelipsit din grădina ta poate aduce un plus de valoare. Un astfel de balansoar poate să-ți facă timpul liber să treacă mai ușor, mai comod, mai eficient. Dacă nu îți place acest model de balansoar ieftin, dar îți dorești să vezi alte modele, click aici.

Citește și Mai multe de acelasi autor

3 Comentarii

  1. cornel spune

    raport pret calitate foarte bun

  2. paula spune

    l-am cumparat acum o saptamana si sunt extrem de multumita de el. recomand

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata