Puzzle ieftin pentru adulți (diferite modele)

1,433

Îți dorești să simți plăcerea de a te relaxa făcând un puzzle cu un peisaj frumos. Îți sugerez să faci acest lucru, iar apoi să-l înrămezi și să-l pui pe perete sau să-l faci cadou unui prieten drag. Se va bucura tare mult să-ți admire munca.

Modele de puzzle ieftin

Pe piață există mai multe modele de puzzle ieftin, în funcție de firmă și numărul de piese. Dacă ești începător în această artă a puzzle-ului, îți recomand să începi cu modele de câte 1000 piese, totuși 500 piese este prea puțin și nu vei găsi ramă potrivită să arate bine (o să rămână mult spațiu nefolosit). În continuare îți voi arăta câteva modele de puzzle ieftin și de calitate foarte bună.

Puzzle Castorland, Painted Ladies, San Francisco, 1000 Piese

cumpără puzzle ieftin

Un model foarte frumos, captivant și plin de culori. Puzzle-ul are 1000 piese și este destul de ușor de făcut deoarece în afară de iarbă, toate elementele diferă, așadar le vei putea alege și asambla ușor. Se potrivește foarte bine înrămat și pus pe perete într-o sufragerie.

Puzzle Castorland, Palatul Peterhof din St. Petersburg, Rusia, 1000 piese

puzzle ieftin 1000 piese

cumpără puzzle ieftin

Acest model este puțin mai dificil datorită culorile destul de asemănătoare, dar rezultatul va fi unul superb. Îmi place acest model foarte mult și cred că se potrivește bine într-o sufragerie sau chiar dormitor. Culorile sunt foarte vibrante și îți transmite sentimentul de o zi călduroasă și veselă.

Puzzle Castorland Sveti Stefan, Muntenegru, 2000 piese

puzzle ieftin

cumpără puzzle ieftin

Un puzzle deosebit de frumos, dar este de dificultate medie. Un astfel de puzzle te duce cu gându la o vacanță exotică la mare și îl vei asambla cu mare plăcere. Culorile saturate și vibrante îți incântă ochiul și îți oferă o senzație foarte plăcută, astfel că toată lumea îți va admira puzzle-ul după ce-l vei pune la vedere!

Puzzle Castorland Sveti Stefan, Muntenegru, 2000 piese

puzzle ieftin 3000 piese

cumpără puzzle ieftin

Dacă te consideri un profesionist, îți recomand un puzzle de 3000 de piese. Acest model este de dificultate medie, dar cu siguranță, finalul va fi unul pe măsură! Culorile sunt cât de cât asemănătoare, ceea ce îți va da bătăi de cap, dar merită, îți promit.

Poate niciun model de mai sus nu ți-a stârnit interesul, dar încă îți dorești și alte modele de puzzle ieftin. Poți verifica întreaga colecție dând click aici.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata