Reducere Blender pentru mixat și mărunțit – salvează spațiu în casa ta

1,288

Dacă simți nevoia să mai salvezi din puținul spațiu pe care îl ai în căsuța ta sau pur și simplu vrei să fii mai organizată, ai nevoie de un blender special conceput care să facă treaba mai multor electrocanisce. Fie că vrei să mixezi ceva sau să gătești o supă cremă de ce vrei tu, următoarele două blendere își fac treaba perfect.

Blender pentru mixat și mărunțit Nutrition Mixer

Cu ajutorula cestui blender vei putea să-ți creezi băuturi naturale și sănătoase, iar alimentația ta va fi completată de nutrienți și vitamine în fiecare zi. Sistemul tău imunitar îți va mulțumi, iar tu te vei simți mult mai energic și mai activ.

Nu este deloc complicat de folosit și durează foarte puțin, deoarece timpul tău liber este prețios și trebuie folosit cu cap. Nutrition Mixer îți poate prepara smoothie-uri, cocktail-uri, deserturi, sosuri și alte preparate sau băuturi care îți plac ție. Este foarte important ca fructele și legumele să fie consumate integral, ci nu stoarse ca în metodaa tradițională. Cele mai multe vitamine și minerale se găsesc chiar în pulpa acestora, pe care noi obișnuiam să o aruncăm și să consumăm doar sucul.

Motorul acestui blender este foarte puternic (700W), iar împreună cu sistemul său de lame creează un ciclon care transformă alimentele în băuturi nutritive. Accesoriile incluse în pachet sunt: un capac cu un sistem de lame plate pentru a mărunți și măcina, 2 recipiente de câte 350ml, 2 capace de sigilare pentru a putea păstra băuturile la frigider, un capac pentru strecurarea băuturilor și un capac special pentru a lua cu tine preparatele la servici sau oriunde vrei tu (TO-GO).

Livrarea produsului se face în aproximativ 48 de ore de la plasarea comenzii online.

Cumpără blender nutrition mixer

blender nutrition mixer reducere oferta

Blender pentru mixat și mărunțit Mr. Magic 8 in 1

Cu design-ul atrăgător și numeroasele funcții pe care le are, Mr. Magic 8 in 1 se încadrează minunat în casa ta. Cu ajutorul lui poți crea băuturi din fructe, supe creme de legume sau chiar sosuri delicioase într-un timp record. Sănătatea ta va fi îmbunătățită datorită vitaminelor extrase din ingredientele proaspete.

Funcția TURBO a blenderului Mr. Magic 8 in 1 este perfectă pentru pentru a mixa, prepara piureuri sau chiar poți bate frișca, albușurile. Ce merge mai bine vara decât un Frappe cu gheață? Cu ajutorul acestui blender vei putea să-ți mărunțești gheață și să macini cafea.

Ți-am spus cât de silențios este? Dar cât de ușor se curăță? Viața ta va deveni mult mai ușoară datorită acestui blender. Ocupă și loc puțin și face treaba altor electrocasnice de care nu vei mai avea nevoie!

Livrarea produsului se face în aproximativ 48 de ore de la plasarea comenzii online.

Cumpără blender mr. magic 8 in 1 

blender mr magic 8 in 1 reducere blender mr magic 8 in 1 reducere oferta

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata