Reduceri masive la genți din piele naturală

1,692

Un accesoriu nelipsit din vestimentația ta este cu siguranță geanta. Oriunde te duci ai nevoie de ea. Ba chiar te simți incompletă fără geanta ta preferată. În acest articol îți voi propune câteva modele de genți din piele naturală la un preț promoțional.

De ce genti din piele naturală?

Gențile din piele naturală denotă eleganță și rafinament, înseamnă că te respecți și îți dorești luxul pentru tine. Îți alegi o geantă perfectă și știi sigur că minim 5 ani te va ține deoarece pielea naturală este rezistentă atât la apă cât și la soare, nu se deteriorează ca alte materiale.

Gențile din piele naturală sunt foarte scumpe

Nu-i adevărat. Dacă știi unde să cauți, găsești genți din piele naturală la prețuri bune, de producător. Dacă le găsești și la ofertă, mai bine! Rămâi și cu bani în buzunar.

Modele recomandate la prețuri mici

 

Geantă din piele naturală, model DiAmanti Verona Nero

Această geantă este un model foarte deosebit, elegant, fiind foarte încăpătoare îți poți depozita lucrurile ușor în ea. În interior, este căptușită cu material textil, având două compartimente separate – un buzunar cu fermoar și două buzunare mici.

Este prevăzută cu două mânere și o curea pentru umăr care se poate detașa – așadar se poate purta ca geantă de mâna, de umăr sau crossbody.

Cumpara


Geanta damă din piele naturală DiAmanti Mantova Nero

Modelul de geantă clasică, casual, pe care toate femeile și-o doresc. În interior, este căptușită cu material textil și are un compartiment și două buzunare, unul cu fermoar.

Are două mânere și o curea pentru umăr, detașabilă.

Cumpara


Geantă de umăr din piele naturală DiAmanti Lauria Turchese

Geantă perfectă pentru zilele de vară, te duce cu gândul la apa albastră a mării și îți dă o notă de prospețime. Materialul este foarte plăcut la atingere, cusăturile sunt mici si fine.

Are o baretă din piele și un lanț care o îmbracă. În interior se găsesc un compartiment și două buzunare.

Cumpara


Gențile sunt fabricate în Italia din piele naturală 100% și respectă cele mai înalte standarde europene pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata