Scaun de birou ieftin ergonomic Kring Bokai

2,535

Munca de birou poate fi foarte obositoare, iar durerile de spate pot deveni insuportabile la un moment dat al zilei. Toate aceste daune pot fi fatale pentru tine si sanatatea ta. Munca ta va deveni total neproductiva si nu vei avea chef niciodata sa lucrezi.

Salvarea poate fi foarte simpla: un scaun de birou de nota 10! Am analizat cele mai bune oferte la scaunele de birou si am gasit un model perfect pentru tine.

Scaun de birou ieftin ergonomic Kring Bokai

Un model de scaun de birou directorial, recomandat persoanelor care stau mult la birou. Ofera o pozitie confortabila indiferent de numarul de ore petrecute la birou. Spatarul inalt ajuta la indreptarea spatelui, iar bratele de sprijin sunt extrem de solide si ofera siguranta. Tapiteria de piele ecologica ofera un confort sporit si placut la atingere.

scaun de birou pret

Montarea scaunului este destul de usoara. Scaunul se comporta foarte bine si pe o perioada mai indelungata. Singurul defect gasit este faptul ca vei adune des capacele suruburilor de pe jos, ceea ce poate deveni enervant la un moment dat. Avand in vedere ca este un scaun foarte bun raportat la calitate-pret, capacele suruburilor nu sunt un mare minus.

Dimensiuni

scaun de birou ieftin kring bokai

Dupa cum se poate observa si in fotografie, scaunul de birou Kring Bokai are urmatoarele dimensiuni: inaltime min. 114cm, max. 124cm; lungime 70cm; latime 64cm. Greutatea maxima suportata este de 120kg. Greutatea scaunului este de aproximativ 17kg.

De unde se poate cumpara scaun de birou ieftin

Cumpara scaun de birou ieftin si ai garantat livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

scaun de birou ieftin

cumpArA Scaun de birou IEFTIN

vezi Alte modele de scaune

Unboxing Kring Bokai

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata