Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F – Merită sau nu?

1,677

Pregătește-te pentru o inovație când vine vorba de tablete. Lasă clasicele tablete în trecut pentru ca Lenovo Tab Yoga 3 vine cu ceva nou. Un ecran de 8 inch perfect pentru tine să te poți juca în voie și să urmărești serialele tale preferate pe Netflix.

Design inovator

Bateria și suportul tabletei se află în lateral și îți va permite să o ții în mână, înclinată, agățată și de ce nu pur și simplu o pui pe masă și te uiți la un episod din ce vrei tu. Tableta Lenovo Tab Yoga 3 vine cu patru moduri de utilizare pentru a-ți ușura viața. Tu doar trebuie să faci ce-ți place cel mai mult.

Rezoluție HD și boxe duale

Ecranul tabletei are o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, ceea ce este considerat HD, însă unele aplicații pot apărea diferit pe acest ecran. Boxele duale sunt orientate spre față, având un sunet bunicel.

2GB RAM, 16GB capacitate stocare

Memoria de 2GB RAM este suficientă, dar capacitatea de stocare poate să creeze probleme. Singura soluție poate fi achiziționarea unui card de memorie extern (card SD) pentru a avea mai multă memorie.

Baterie de lungă durată, cameră foto slăbuță

Cei care au achiziționat deja tableta Lenovo Tab Yoga 3 susțin că bateria de 6200mAh își face treaba foarte bine. Când vine vorba de camera foto, nu trebuie să ai așteptări foarte mari, este cam slăbuță. Să nu ai așteptări de la cei 8 megapixeli.

Video Review

Produs resigilat

Cumpără acest produs resigilat și ai retur gratuit în 30 de zile și garanție 24 de luni.

Cumpara TABLETA LENOVO Tab yoga 3 resigilat

Magazinele online care comercializează Lenovo Tab Yoga 3

Lenovo Tab Yoga 3 Verifica pret
Lenovo Tab Yoga 3 Verifica pret
Cele mai vândute
tablete
(ultimele 30 de zile)
Tableta Lenovo Tab Yoga 3 YT3-850F oferta pret TOP Tablete

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata