Top 5 Brazi Artificiali de Craciun | Atmosfera de Sarbatori

316

Cea mai speciala sarbatoare din an se apropie, iar deja visam la impodobirea casei cu cei mai frumosi brazi artificiali de Craciun. In acelasi timp ne gandim si la protejarea celor naturali. Pentru ca ne pasa de natura, vom alege un brad artificial pentru ca sarbatoarea o simtim in suflete.

Am analizat cu atentie ce modele de brazi artificiali sunt cumparati si apreciati de catre oameni si am facut un top 5 brazi artificiali pentru ca tu sa-ti creezi cea mai frumoasa atmosfera de sarbatori!

Siii… am uitat sa mentionez cel mai important lucru la un brad artificial este ca te poti bucura de el ani la rand fara ca tu sa mai dai vreun ban!

1. Brad artificial premium Kring Colorado – 250 LED-uri, control aplicatie telefon

brad artificial cu leduri

Acest brad artificial este pentru cei pasionati de tehnologie deoarece vine cu un adaptor SMART care permite controlul becurilor LED (250 buc. integrate cu lumina calda) prin aplicatia Royal Christmas.

Bradul artificial premium Kring Colorado vine pre-decorat cu conuri pentru a simula un brad natural, are diametru de 107 cm si 586 ramurele – care ii confera un aspect bogat.

Suportul pe care sta bradul artificial este rezistent, fiind realizat din metal, iar totalitatea ansamblului este special conceputa sa fie ignifuga pentru ca tu sa poti sta linistit.

Dupa ce se termina iarna, il vei putea depozita cu usurinta in cutia lui de depozitare rezistenta ca sa nu te incurce in celelalte anotimpuri!

De unde se poate achizitiona?

2. Brad artificial Kring Dover – diametru 96cm, potrivit pentru spatii reduse

brad artificial kring dover pentru spatii reduse

Bradul artificial Kring Dover este alegerea perfecta daca stai intr-un apartament si nu detii spatiu mare pentru a-ti decora locul cu un brad mare.

Avantajele acestui brad artificial sunt asamblarea facila, suportul rezistent din metal, suportul metalic inclus. Bradutul are 475 ramurele care ii da un aspect frumos de brad bogat, gata de impodobit. Ca si modelul anterior, materialul din care este realizat este ignifug.

De unde se poate achizitiona?

3. Brad artificial Kring Washington – 2 variante: ilumare LED integrata / fara iluminare

brad artificial kring washington

Bradul artificial Kring Washington este cel mai bogati brazi artificiali de Craciun din acest top, avand un numar de 944 ramurele! Aspectul natural te va face sa-l alegi cu siguranta daca modelele anterioare nu te-au convins.

Asamblarea acestui brad artificial este extrem de facila, toate ramurile sunt prinse de trunchi. Diametru coroanei este de 132 cm (atentie celor cu spatii inguste).

De asemenea, ca si la modelele anterioare, bradul are suport rezistent din metal, este confectionat din material ignifug si are o cutie de depozitare rezistenta ca tu sa-l poti tine ani la rand.

De unde se poate achizitiona?

4. Brad artificial premium Kring Phoenix, cu conuri si merisoare

brad artificial Kring Phoenix cu conuri si merisoare

Bradul artificial Kring Phoenix este decorat cu conuri, merisoare si luminite si mi se pare cel mai simpatic dintre toti brazii care i-am analizat pana acum. Are nu mai mult de 743 crengute care ii confera un aspect extrem de bogat si un numar mare de ace 3D care imita bradul si pinul.

Diametrul bradului artificial Kring Phoenix are 132 cm (atentie spatiilor mai inguste), este confectionat din material ignifug si vine gata pregatut pentru ambalare intr-o cutie de carton robusta pentru depozitare ulterioara.

De unde se poate achizitiona?

5. Brad artificial Kring Dakota

brad artificial kring dakota

Ultimul brad din acest top este unul simplu denumit si Kring Dakota pentru cei nepretentiosi carora le place sa-si decoreze ei bradul dupa bunul plac. Asamblarea bradului artificial Kring Dakota este usoara, vine cu suport metalic inclus.

Bradul artificial Kring Dakota re nu mai putin de 498 de ramurele, diametru 120 cm si surpriza – acele de pe ramuri sunt 2D care ofera un aspect interesant!

De unde se poate achizitiona?

Ne bucuram ca te-am putut ajuta sa alegi un bradut atat de special, iar daca nu te-am putut ajuta sa te decizi, te invitam sa te uiti peste intreaga colectie de brazi artificiali de Craciun, dand click aici.

Sarbatori Fericite!

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata