Traieste sanatos – Alege o friteuza fara ulei

1,500

In ultima perioada suntem tot mai stresati si ocupati, dar alimentatia tot ramane pe primul loc si trebuie sa avem grija ce mancam. Mancarea fast-food este o masa rapida, dar pe termen lung ne vom ingrasa si mereu ne vom simti obositi pentru ca organismul se chinuie sa digere aceasta mancare.

Cam de o saptamana am inceput sa mananc mai sanatos, sa incerc sa evit prajelile si mancarea procesata. Am tot cautat variante sa imi gatesc intr-un timp cat mai scurt si cat mai sanatos.

Am rascolit tot internetul si am gasit o metoda de a gati sanatos si fara ulei, si anume cu o friteuza fara ulei. Acest aparat prajeste, coace, frige, inabuseste, deshidrateaza, gratineaza sau incalzeste, FARA ULEI! Vei avea toate aceste functionalitati intr-un singur aparat. Rezultatele sunt uimitoare. Interiorul iese fraged, iar exteriorul iese crocant.

Exista doua aparate, unul mai performant, altul mai putin performant, dar ambele fac acelasi lucru.

Hot Air Fryer – Friteuză cu aer cald ReTaste

Friteuza cu aer cald ReTaste este varianta mai ieftina, cu 7 programe de gatire:

 1. Manual. Cu o durată presetată de 15 minute și temperatură de 180 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea batoanelor de legume sau a plăcintelor cu mere.
 2. Pui. Cu o durată presetată de 20 minute și o temperatură de 200 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea aripioarelor de pui, a pulpelor sau nuggets de pui.
 3. Cartofi. Cu o durată presetată de 15 minute și o temperatură de 180 de grade, acest program este ideal pentru gătirea cartofilor prăjiți, fără ulei!
 4. Creveți. Cu o durată presetată de 20 minute și o temperatură de 160 de grade, acest program îți va permite să gătești creveți fără să ai parte de mirosul specific în toată bucătăria.
 5. Aluat. Cu o durată presetată de 30 minute și o temperatură de 160 de grade, acest program este potrivit pentru: : pâine, pizza. Este necesar coșul pentru aluaturi, care nu este inclus în pachetul produsului.
 6. Carne. Cu o durată presetată de 25 minute și o temperatură de 180 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea cotletelor sau a chifteluțelor.
 7. Pește. Cu o durată presetată de 20 minute și o temperatură de 180 de grade, acest program îți permite să gătești fără griji sau ulei: pește prăjit sau crochete de pește.
friteuza cu aer cald

Supreme Hot Air Fryer – Friteuză fără ulei, multifuncțională 9 în 1 ReTaste

Friteuza cu aer cald, varianta mai scumpa, cu 8 programe de gatire:

 1. Cartofi. durată presetată de 20 minute / temperatură de 200 de grade, acest program este ideal pentru gătirea cartofilor prăjiți, fără ulei!
 2. Friptură. durată presetată de 20 minute / temperatură de 200 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea cotletelor și fripturilor 
 3. Pește. durată presetată de 10 minute / temperatură de 200 de grade, acest program îți permite să gătești fără griji sau ulei: pește prăjit sau crochete de pește.
 4. Creveți. durată presetată de 25 minute / temperatură de 200 de grade, acest program îți va permite să gătești creveți fără să ai parte de mirosul specific în toată bucătăria.
 5. Pui. durată presetată de 25 minute / temperatură de 190 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea aripioarelor de pui, a pulpelor sau nuggets de pui.
 6. Grill. durată presetată de 45 minute / temperatură de 200 de grade, acest program este potrivit pentru pui la rotisor.
 7. Aluat. durată presetată de 30 minute / temperatură de 175 de grade, acest program este potrivit pentru: tort,brioșe, pâine, pizza sau musaca.
 8. Deshidratare. durată presetată între 2-24 de ore și o temperatură de 70 de grade, acest program este potrivit pentru deshidratarea fructelor.
friteuza cu aer cald

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata