Trambulina ieftina cu plasa de protectie

2,278

Accesoriul care lipseste din gradina ta este o trambulina ieftina pentru copii! Vei avea doar de castigat. O trambulina va oferi copiilor activitate interactiva si amuzanta in acelasi timp. Isi vor consuma energia si vor fi si in siguranta in timp ce tu iti faci treburile tale. Copiii isi vor dezvolta abilitati de balans si coordonare.

Nu este recomandata folosirea trambulinei pe timpul iernii.

Trambulina ieftina cu plasa de protectie

O trambulina pentru copii este distractia pe care ei si-o doresc. Este recomandata folosirea trambulinei in aer liber, in curte, in gradina, nu in interiorul locuintei. Piesele componente ale trambulinei sunt foarte rezistente, de calitate superioara. De asemenea, manterialul suprafetei de sarit este rezistent la razele soarelui. Plasa de protectie este din polietilena.

De unde se poate achizitiona trambulina pentru copii

Cumpara trambulina pentru copii si ai garantat livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

trambulina ieftina pentru copii

cumpArA trambulina ieftina

Montarea trambulinei este foarte usoara si nu dureaza mult. Daca o monteaza 2 persoane, in maxim o ora este gata montata. Veti fi gata de primit musafiri!

Trambulina are 6 stalpi de sustinere pentru plasa, iar suprafata de sarit este realizata dintr-un material foarte durabil. Varsta recomandata pentru folosirea trambulinei este minim 6 ani, iar greutatea maxima suportata este de 100kg. Se poate utiliza si pentru adulti, dar trebuie avut grija sa nu se depaseasca greutatea maxima suportata.

Cum se monteaza trambulina

In urmatorul video veti avea instructiuni video despre cum se monteaza trambulina. Nu ar trebui sa dureze foarte mult acest proces. Pentru fluidizarea procesului, este de recomandat 2 persoane sa participe.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata