Un accesoriu nelipsit verii – epilator sub apa Braun 9 Wet&Dry

1,576

Cunoști sentimentul unei piele perfect fine după epilare? Modelul de epilator sub apa Braun SE9-961V este unul care poate fi folosit și în apă fără să se strice. Este un sentiment atât de relaxant și plăcut, mai ales când știi că-l poți avea în orice moment chiar la tine acasă. Unele persoane adoră să-l folosească în apă deoarece durerea este mult mai mică. Sună bine, nu-i așa?

Vara se apropie cu pași repezi și încet-încet ne forțează să purtăm haine cât mai subțiri. Nu lăsa acest lucru să te ia prin surprindere! Ai nevoie imediată de un epilator care să-ți satisfacă nevoile, fie în apă, fie pe uscat.

Un singur epilator sub apa, 12 accesorii

Acest epilator sub apa de la Braun are mai multe funcții, printre care exfoliere (în special pentru scoaterea firelor de păr de sub piele), masaj corporal (îmbunătățește circulația sângelui), ras și tuns, vibrații pentru reducerea durerii din timpul epilării și un cap pivotant pentru a se mula perfect pe fiecare zonă. De asemenea, acest epilator sub apa dispune si de un sistem de iluminare.

Un epilator sub apa este perfect pentru persoanele cu pielea sensibilă sau care nu suporta așa de ușor durerea. Te vei îndrăgosti de el și de celelalte funcții ale sale, încât nu vei mai vrea să te epilezi cu lama de ras sau cu ceară!

Durata de viață a acumulatorului: 40 de minute

Acest epilator sub apa ține 40 de minute la o încărcare de o oră, adică exact cât ai nevoie să te epilezi! Atentie! Acest epilator sub apa nu are fir, deci nu se poate folosi direct la curent.

Cumpără epilator sub apa Braun și ai garantat livrarea în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

epilator sub apa braun

cumpără epilator sub apa braun

Video Review epilator sub apa Braun

Mai multe detalii despre acest epilator sub apa și demonstrație cum se utilizează găsești în următorul video.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata