Unboxing + Review Huawei P Smart Dual SIM 4G Dual Camera 3GB RAM

3,043

Am achiziționat recent un smartphone care promite performanță mare la un buget mic (1.100 RON). Câteva specificații ar fi: 32GB memorie stocare, 3GB RAM, procesor Octa-Core, Dual Camera (fotografii mai reușite), baterie de 3.000mAh și evident, Dual Sim.

Unboxing Review Huawei P Smart

Îmi place foarte mult design-ul și packing-ul celor de la Huawei. Clasic. Elegant.

unboxing huawei p smart

Prima impresie după ce am scos telefonul din cutie, pot să zic că am rămas surprinsă de greutatea sa. Este un telefon foarte ușor, se simte plăcut la atingere și îl poți ține fără probleme într-o mână, însă este cam greu de manevrat. Dimensiunea display-ului este de 5.6″, un telefon destul de măricel pentru o persoană care deține iPhone SE.

huawei p smart unboxing

Amprenta de pe spate este foarte ușor de atins cu degetul arătător când ții telefonul în mână. Materialul este plăcut la atingere, însă cam rămân urme pe el. După cum se poate observa, cele două camere sunt pozițitonate una lângă cealaltă, alături de blitz.

Huawei P Smart este un telefon subțire, cu un design impresionant de frumos și plăcut.

telefon huawei p smart

Cu ce accesorii vine Huawei P Smart?

Huawei P Smart vine cu următoarele accesorii: căști cu microfon, cablu de date, adaptor priză, cheiță și manual de utilizare.

accesorii huawei p smart unboxing

După cum se vede în următoarea fotografie, căștile sunt cam urâțele, atât ca design cât și ca sunet. Nu au bass deloc, probabil sunt strict pentru vorbit.

accesorii huawei p smart

Cameră foto Huawei P Smart

Fotografia realizată cu Huawei P Smart este puțin mai dramatică, culorile par mai calde decât în fotografia realizată cu iPhone SE.

camera foto huwei p smart

Concluzie review Huawei P Smart

Huawei P Smart este un smartphone low cost, astfel că pentru un buget de 1.100 RON este un telefon mai mult decât suficient. Un alt plus pentru cei de la Huawei este faptul că telefonul vine cu folie pe ecran. Good guys.

De unde l-am achiziționat (cel mai bun preț)

Huawei P Smart cumpără

Alte magazine care comercializează Huawei P Smart

Huawei P Smart Verifica pret
Huawei P Smart Verifica pret

Citește și Mai multe de acelasi autor

3 Comentarii

  1. telefon bun spune

    m-a ajutat mult acest reviewW!!

  2. Miorita spune

    Mi-a cumparat nepotul meu cadou acest telefon

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata